ماجرای مردی که با یک کلیک ۱۲۰هزار دلار ارز دیجیتال را از دست داد

ماجرای مردی که با یک کلیک ۱۲۰هزار دلار ارز دیجیتال را از دست داد

اخیراً یکی از کاربران شبکه اجتماعی ردیت ادعا کرده است که پس از کلیک‌کردن روی یک لینک که ظاهراً با فایل مخربی در ارتباط بوده است، ۱۲۰٬۰۰۰ دلار از دارایی‌های موجود در کیف پول‌های ارز دیجیتال خود را از دست داده است. او گفته این سرقت را به مقامات گزارش داده است، اما آنها کاری در این زمینه از دستشان بر نمی‌آید.

به گزارش فورچون، جرایم مرتبط با حوزه ارزهای دیجیتال در حال افزایش هستند و داستان‌هایی مانند مردی که پس از یک کلیک روی آدرسی مخرب، ۱۲۰٬۰۰۰ دلار ارز دیجیتال از دست داده است، نشان می‌دهد که سرمایه کاربرانی که نکات امنیتی را رعایت نمی‌کنند، می‌تواند در معرض خطر باشد.

یکی از کاربران شبکه اجتماعی رِدیت با نام «PowerofTheGods» که از سال ۲۰۱۶ سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال را آغاز کرده است و دارایی‌های خود را در یک لجر مدل نانو اس (Nano S)، کیف پول سخت‌افزاری و چهار آدرس ساخته‌شده در متامسک (Metamask) نگهداری می‌کرد، اخیراً با سرقت دارایی‌های خود مواجه شده است. هنگامی که او در ماه دسامبر (آذر) حساب‌های خود را بررسی کرد، ناگهان متوجه خالی‌بودن آنها شد. در آن زمان ارزش این دارایی‌ها بیش از ۱۲۰٬۰۰۰ دلار بود.

او کمی بعد متوجه شد پس از کلیک‌کردن روی یک آدرس مخرب، هکرها توانسته‌اند دارایی‌های او را به سرقت ببرند.

همچنین بخوانید: جرایم در دنیای ارزهای دیجیتال؛ چالش‌ها و راهکارهای مقابله

تعداد داستان‌هایی مانند این سرمایه‌گذار رو به افزایش است. طبق آمارهای موجود، در سال ۲۰۲۱، حدود ۱۴ میلیارد دلار ارز دیجیتال در جریان فعالیت‌های مجرمانه سرقت شده است که ۷۹ درصد افزایش نسبت به سال قبل نشان می‌دهد.

این کاربر ردیت که ۱۲۰٬۰۰۰ دلار از دارایی خود را در یکی از این سرقت‌ها از دست داده است، در انجمن «Cryptocurrency» ردیت نوشته که معتقد است به‌خاطر کلیک روی یک آدرس مخرب در حین وب‌گردی، سرمایه خود را از دست داده است. ظاهراً قفل کیف پول لجر این کاربر در آن زمان باز بوده است و یک بدافزار کنترل مرورگر او را در دست گرفته و سپس کیف پولش را در عرض چند دقیقه خالی کرده است.

این کاربر ادعا می‌کند سرقت دارایی‌هایش را به مقامات گزارش داده، اما آنها در این رابطه هیچ کاری از دستشان بر نمی‌آید، چراکه فضای ارز دیجیتال همچنان قانون‌گذاری مشخصی ندارد. گفتنی است پس از اینکه او داستان خود را در ردیت به اشتراک گذاشت، سروکله کاربران دیگری پیدا شد که آنها هم ادعا می‌کردند، تجربیات مشابهی داشته‌اند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

16 دیدگاه
احسان
احسان
۲ سال قبل

از ورود به سایت هاییکه در مورد ماینینگ ترون سود روزانه پرداخت میکنن جدا پرهیز کنید. ما ایرانیها طعمه های خوبی براشون هستیم و سرمایه هاتون کاملا از بین میره

مجید
مجید
۲ سال قبل

لجر باید از روی خود قفل به صورت دستی کد ورود و تایید ادرس رو بدی. به این کشکی نیست

سردر دیفای
سردر دیفای
۲ سال قبل

خودم یه گوشی دارم دیگه ای دارم عاری از وب و فضای مجازی دارم نگهداری میکنم

حسین
حسین
۲ سال قبل

منم یه نصیحت بکنم ، دسترسی تمام شبکه های اجتماعی یا دیگر برنامه هاتون رو به گالری خودتون قطع کنید فقط وقتی نیاز دارید دسترسی رو وصل کنید

صفی الله
صفی الله
۲ سال قبل

بهترین کیف پول،تراست ولت و دیگر هیچ

Q Zam
Q Zam
۲ سال قبل

دوست عزیز کیفی ک پرایوت کی دست خودت نباشه پولت مال خودت نیست بماند ک تراست رو اندروید و هزار مدل باگ داره فقط و فقط از کیف پول های رسمی استفاده کنید مثلا واسه بیت کوین من از bitcoin core استفاده میکنم ۴۰۰ گیگ بلاک دانلود کردم ولی چند ساله خیالم راحته

حامد
حامد
۲ سال قبل

دروغ میگه کیف پول سخت افزاری باید چند تا تایید فیزیکی بزنی که انتقال داده بشه چطوری انتقال داده خودش جای سوال داره

سعید
سعید
۲ سال قبل

لطفا از اپل آی دی که فروشندگان گوشی برای شما گذاشتن استفاده نکنید حتما رمز رو تغییر بدین و یا خودتون درستش کنین یک ماه پیش یکی از دوستانم متوجه شد کیف پولش خالی شده و متاسفانه در بخش یادداشت گوشی آیفون خودش کلمه ورودی کیف پول رو یادداشت کرده بود و تمام موجودی خودش رو از دست داد بخاطر اپل آی دی مشترک که فروشنده بهش فروخته بود

مهدی
مهدی
۲ سال قبل

همچین چیزی نمیشه کیف های سخت افزاری نیاز به تایید ۲ دکمه روی کیف داره که باید هر دو دکمه رو باهم بزنی تایید بشه تا ارسال بشه هرچقدرم هکش کنن دیگه تایید فیزیکی رو که نمیتونه دزد بزنه این یاداره خالی میبنده یا از کیف متامسک نرم افزاریش هک کردن خالی کردنش

هادی سرحدی مقدم
هادی سرحدی مقدم
۲ سال قبل
پاسخ  مهدی

نوشته کیف پول باز بوده یعنی متصل بوده به سیستم داشته وب گردی میکرده

مهدی
مهدی
۲ سال قبل

من خودم کیف سخت افزاری لجر دارم نمیدونم شما هم با این کیف کار کردین یا نه
سخت افزاری شما کیف شما باز باشه رمز نداشته باشه هکر بیاد وارد برنامه لجر بشه ادرس کیف خودشو بده تا شما ۲ دکمه روی کیف که به صورت فلش هست سخت افزاری اون ۲ دکمه رو همزمان با هم فشار ندی ادرس تایید نمیشه و هیچ یک از دارایی شما ارسال نمیکشه دیگه دکمه سخت افزاری که نمیتونن هکش کنن دکمه رو فشار بدن که .
مگر حواست نباشه بیایی اون ۲ کمه روی کیف سخت افزاری بزنی تا ارسال بشه وگرنه هیچ راهی نیستش
ولی تو کیف های نرم افزاری رمز شو داشته باشی میری ادرس تو میزنی ارسالش میکنی

LENIN
LENIN
۲ سال قبل

پس به کیف پولهای سخت افزاری هم اعتمادی نیست. بهتر از همه اینه که در گوشی جداگانه ای که به وبگردی و بازی اختصاص نداره کیف پول نصب بشه.

شهاب(خوی)
شهاب(خوی)
۲ سال قبل
پاسخ  LENIN

بله به نظر من هم این بهترین روش مراقبت از دارایی های ارزیه

Dayimamed
Dayimamed
۲ سال قبل

آدرس مخرب چیه