سرمایهگذاران در روسیه ارزهای دیجیتال را به طلا ترجیح میدهند
بر اساس مطالعهای که بهتازگی انجام شده، سرمایهگذاران روسی طی ۱۲ ماه گذشته، به همان مقداری که طلا خریدهاند، ارز دیجیتال نیز ذخیره کردهاند.
به گزارش کریپتوپوتیتو، بر اساس نتایج حاصل از یک نظرسنجی از بیش از ۲ هزار سرمایهدار روسی، ارزهای دیجیتال توانستهاند محبوبیتی به اندازه فلز گرانبهای طلا برای خود دستوپا کنند. علاوه بر این، سرمایهگذاران جوانتر، بیش از همتایان مسنتر خود آغوششان را به روی داراییهای دیجیتال باز کردهاند.
دادههای این نظرسنجی که از سوی مجمع جهانی طلا (World Gold Council) منتشر شده است، نشان میدهد که سرمایهگذاران ساکن در پهناورترین کشور جهان یعنی روسیه، بخش عمدهای از ثروت خود را در قالب ابزارهای سرمایهگذاری از قبیل حسابهای پسانداز، ارزهای خارجی، املاک و مستغلات و بیمههای عمر ذخیره کردهاند.
در این نظرسنجی جامع، وقتی از سرمایهگذاران در مورد ابزارهای سرمایهگذاری مطلوب آنها سؤال کردند، در پاسخ گفتهاند که طی ۱۲ ماه گذشته، ارزهای دیجیتال توانستهاند در رده پنجم محبوبترین داراییهای آنها قرار بگیرند. این در حالی است که طلا، یک پله پایینتر از ارزهای دیجیتال در رده ششم محبوبترین ابزارهای سرمایهگذاری روسها جای گرفته است. گفتنی است پرسششوندگان گفتهاند که ۱۷ درصد از داراییهای خود را به سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال و ۱۶ درصد از آن را به سرمایهگذاری در طلا اختصاص دادهاند.
دکتر تاتیانا فیک (Tatiana Fic)، مدیر امور بانکهای مرکزی و سیاستگذاری عمومی مجمع جهانی طلا میگوید که طلا همواره مؤلفهای ارزشمند در تاریخ روسیه بوده است. او میافزاید که عصر توسعه صنعت استخراج طلا در سال ۱۷۴۵ و با کشف معادن بزرگ در رشتهکوه اورال روسیه آغاز شد و در ادامه طی ۱۰۰ سال بعد، اوضاع بهگونهای رقم خورد که بیش از نیمی از طلای جهان در منطقه سیبری روسیه تولید میشد.
با این حال، دکتر فیک در ادامه اذعان میکند که اقبال به بازار طلا در روسیه رو به کاهش نهاده است. وی میگوید که شواهد آشکاری مبنی بر فقر آموزش کافی در این حوزه وجود دارد که باعث شده مردم از خرید شمش طلا رویگردان شوند. او همچنین مدعی شده که سرمایهگذاران واهمه دارند که طلا یا مصنوعات بدلی و قلابی در بازار به آنها فروخته شود.
گزارش مجمع جهانی طلا تأیید میکند که نسل جوانتر سرمایهگذاران، ترجیح میدهند که در داراییهای پرریسکتر مثل ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کنند. در بخشی از این گزارش آمده است:
جوانان ۱۸ تا ۲۴ ساله به امید رشد نمایی ارزش داراییهایشان، تمایل بیشتری برای پذیرش ریسک و سرمایهگذاری در داراییهای نوپدید دارند. برای مثال، آنها میانه چندان خوبی با حسابهای پسانداز ندارند و بیش از هر چیز بهدنبال داراییهای انباشتپذیر هستند و آنطور که دادهها نشان میدهد حدوداً دوسوم از آنها به سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال روی آوردهاند.
در گزارش مجمع جهانی طلا آمده است که رشد اپلیکیشنهای موبایلی که از قابلیت اتصال به حسابهای سرمایهگذاری برخوردارند، باعث شده تا نسل جوان راحتتر بتواند داراییهای موردعلاقهاش را شناسایی و خریداری کند. ارزهای دیجیتال در این میان پیشتازند و تقریباً ۸۰ درصد از آنها از طریق برنامههای آنلاین خریدوفروش میشوند.
اگرچه طلای فیزیکی عمدتاً بهصورت حضوری و غیرآنلاین دادوستد میشود، اما گزارش مجمع جهانی طلا نشان میدهد که اقبال به سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری با پشتوانه طلا طی سالیان اخیر با رشد جهشواری مواجه شده است.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.