سقوط بازار ارزهای دیجیتال ادامه دارد؛ ۱۴ میلیارد دلار دیگر از بازار خارج شد !
طی ۲۴ ساعت اخیر بازار ارزهای دیجیتال ۱۴ میلیارد دلار از ارزش خود را از دست داد تا روز خونین دیگری برای این بازار رقم بخورد. بیت کوین نیز در این میان بیش از ۵ درصد افت قیمت تجربه کرد.
بیت کوین، ارز دیجیتال غالب بازار از نظر قیمت، حجم معاملات و حجم بازار کمترین کاهش ارزش را بین بقیه ارزهای دیجیتال داشت. بیت کوین کش (BCH)، اتریوم (ETH)، ریپل (XRP)، استلار (XLM)، لایت کوین (LTC)، ایاس و بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر کاهشهایی در محدوده ۷ تا ۱۵ درصد را رقم زدند.
چرا ارزهای دیجیتال در حال شکست خوردن هستند؟
ارزهای دیجیتال از ژانویه ۲۰۱۸ در بازار نزولی گیر افتادهاند و از آن زمان قادر به بازیابی قیمت میانمدت خود نبودهاند.
سطح قیمتی ۶,۰۰۰ دلار برای بیت کوین بیش از ۶ ماه مورد حمایت واقع شد بطوریکه هر بار با سقوط بیت کوین به محدوده ۵,۸۰۰ تا ۶,۲۰۰ دلار قیمت به محدوده ۶,۵۰۰ بازمیگشت.
به گزارش سیسیان در هفته جاری، بیت کوین دو سناریو پیش رو داشت؛ بار دیگر از سطح ۶ هزار دلار دفاع کرده و با حرکت قدرتمند کوتاهمدتی بار دیگر به محدوده قبلی برمیگشت و یا اینکه با برخورد یا حمایت قوی زیر ۵ هزار دلار متوقف میشد.
در این گزارش آمده است:
بر اساس وضعیت فعلی بازار، انتظار نمیرود جهشی در قیمت ارزهای دیجیتال بزرگ مشاهده شود اما یک رشد تدریجی در قیمتها به دلیل انتظارات از Bakkt تا ماه دسامبر، گزینه محتملی میتواند باشد؛ به خصوص که اگر Bakkt از نظر سرمایهگذاران بازارهای قانونگذاری شده آمریکا جذاب باشد.
یکی از تحلیلگران و تریدرها به نام Hsaka در توییتر اظهار داشت که در روزهای آتی، بازگشت به سطح ۵,۶۰۰ دلار محتمل است.
احتمالاً محدوده کوچک خوبی اینجا تشکیل شده است. حدضررهای موقعیت خرید و فروش قرار داده شده است. هماکنون اگر قیمت بتواند دوباره به محدوده ۵,۴۰۰ دلار برگردد، احتمالاً رسیدن به ۵,۶۰۰ زیاد است.
با اینکه بیت کوین از ماه آگوست تا نوامبر در تلاش بود قیمت خود را ثابت و پایدار نگه دارد تا اینکه ارزش آن در برابر دلار به طرز قابل توجهی سقوط کرد. این در حالی بود که دیگر ارزهای دیجیتال برای بقای قدرت خود تقلا کردند. حتی در این میان ریپل که ۸ درصد در برابر دلار افزایش یافته بود نیز امروز با کاهش ۷ درصدی، رشد دیروز خود را از دست داد.
بازارهای بورس آمریکا نیز کمکی نمیکنند
از سوی دیگر سهام فناوریهای بزرگی مانند Nvidia (شرکت تولیدکننده کارتهای گرافیکی) به دلیل نبود قدرت کافی در بازارهای آمریکا با کاهش ۱۰ تا ۳۰ درصدی در ارزش سهام خود روبرو شدند.
به گزارش سیانبیسی ۲۵ درصد از سرمایهگذاران ثروتمند در بازارهای سهام معتقدند که دوره صعودی بازار آمریکا به سر رسیده است.
مایکل لوونگارت، مدیرارشد سرمایهگذاری ایترید کپیتال منیجمنت در این باره گفت:
اینها سرمایهگذاران باتجربهتری هستند، جای خود را سفت گرفتهاند تا به چیزی که میخواهند برسند. هر اختلالی که در شرف وقوع باشد برای ایجاد تغییرات بزرگ در بازار ایده خوبی نخواهد بود. در دورههای بلندمدت این رویدادها معنی خود را از دست میدهند.
کاهش ارزش بازار سهام، بورس و دیگر بازارهای مرسوم سرمایهگذاری بر کاهش ارزش بازار ارزهای دیجیتال نیز دامن زده و آن را تشدید کرده است. به همین دلیل هنوز هم سرمایهگذاران این بازار را به چشم مبادلاتی با ریسکهای بزرگ و سودهای کلان میبینند.
شایدم این یه فرصت برای خرید باشه.
از این فرصتا چندین بار اتفاق افتاده ولی فقط با دل و جرأتا دل به دریا زدن.