موج سقوط ارزهای دیجیتال بازهم قربانی گرفت/ گروه توسعهدهندهی ETCDEV اتریوم کلاسیک منحل میشود
صنعت ارزهای دیجیتال همچنان به از دور خارج کردن فعالان ادامه میدهد. آخرین قربانی سیرنزولی ارزهای دیجیتال تیم ETCDEV، گروه بزرگ توسعه اتریوم کلاسیک است که در سال ۲۰۱۶ راهاندازی شد.
ایگور آرتامونوف، بنیانگذار و مدیر ارشد بخش فناوری ETCDEV، اعلام کرد که این گروه به دلیل کمبود بودجه در حال منحل شدن است.
آرتامونوف در توییتر خود نوشت:
همانطور که عموم کاربران میدانند، ما در چند هفته گذشته با تأمین بودجهی عملیات خود دستوپنجه نرم کردیم. این امر تا حدی ناشی از سقوط بازار ارز دیجیتال است که با بحران مالی شرکت همراه شده است.
آرتامونوف خاطرنشان کرد که تلاش زیاد برای یافتن جایگزین منابع مالی کوتاهمدت، به نظر بیفایده است.
این پیام ناامیدکننده یک هفته پس از آنکه توسعهدهندهی نرمافزار روسی در مورد اینکه بسیاری از استارت آپها به سمت بحران پیش میروند اظهار تأسف کرد، منتشر شد.
در تاریخ ۲۷ نوامبر، آرتامونوف در مدیوم با انتشار پستی نوشت :
همانطور که همه میدانند، شرایط بسیار سختی داریم. بازارها در حال نزول هستند و استارت آپها با مشکل مالی روبرو هستند. در حیطهی کاری ما برای بسیاری از شرکتها این مشکل بزرگی است و البته شامل ETCDEV نیز میشود.
اتریوم کلاسیک : آرام باشید
شش ساعت پس از اعلامیهی ایگور ارتامونوف، حساب توییتر معتبر اتریوم کلاسیک تاکید کرد که مشکلات پیش آمده ETCDEV ، بدان معنا نخواهد بود که بلایی سر خود اتریوم خواهد آمد.
اتریوم کلاسیک هم مانند بیت کوین و دیگر ارزهای مجازی، در میان روند نزولی بازار ارزهای دیجیتال ، با فروش یکجا و کاهش قیمت شدید مواجه شده است. این اتفاق، بهنوبه خود، منجر به ظهور افتوخیز در صنعت در حالتوسعه میشود.
به گزارش CNN، همین هفتهی گذشته، استیمیت (STEEMIT)، پلتفرم رسانهی اجتماعی غیرمتمرکز، اعلام کرد که ۷۰ درصد از کارکنانش را اخراج میکند.
ند اسکات، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت استیمیت ، اظهار داشت :
در اوایل سال جاری، به علت سقوط اخیر بازار ارز دیجیتال، پیشبینیهای این شرکت در مورد بازار پررونق ،بهطور غیرمنتظرهای کمتر از انتظار واقع شد.
اسکات اشاره کرد:
درحالیکه در حال توسعهی گروه خود در ماههای گذشته بودهایم، به پیشبینیهایی که اساساً پایینتر از سطح بازار بودند، اتکا کرده بودیم. از آنجایی که این پیشبینیها درست از آب در نیامدند، مجبور شدیم بیش از ۷۰ درصد از تشکیلات خود را تعلیق کنیم.
تیم ConsenSys، هزینهها را کاهش میدهد
اوایل این هفته، به گزارش CCN، یکی از تیمهای توسعه دهنده بزرگ اتریوم، کنسنسیس (ConsenSys) اتریوم اعلام کرد که بهمنظور بهبود کسبوکار خود در بازار نزولی ارز دیجیتال، در حال انجام بازسازی است.
جوزف لوبین، مدیر ConsenSys و یکی از بنیانگذاران اصلی اتریوم، در نامهای طولانی به کارکنان خود گفت که گروه نیاز دارد هزینهها را کاهش دهد، پروژههای ناکارآمد را حذف کند و روی ایجاد ارزشی ملموس با بازده مثبت در سرمایهگذاری تمرکز کند.
لوبین در نامه نوشت:
باید خود را حفظ کنیم و بعضی اوقات، علم و نگرش شروع واقعگرایانهای که سبب شده به اینجا برسیم را دوباره پیدا کنیم .
همانطور که این صنعت در زمستان غیرمنتظرهی ارزهای دیجیتال درگیر است، بسیاری از تحلیلگران مطرح و امیدوار، بی تنش باقی ماندهاند و این بازار را درست مانند زندگی میدانند که گردشی است. بنابراین به عقیده بسیاری از فعالان بازار، همه باید آرام باشد و سفت و سخت به آن بچسبند.
بری سیلبرت، بنیانگذار گروه Digital Currency، اظهار داشت :
نوسانات ناگهانی اخیر بازار، ناملایمتهای رو به رشد هستند و به ناگزیر رخ میدهند. این ناملایمتیها در هر صنعت جدیدی رخ میدهد.
سیلبرت : قیمت ارزهای دیجیتال کل داستان را بیان نمیکند
به گزارش CCN، سیلبرت اذعان داشت برای رسیدن به چشمانداز، باید به حبابها و اصلاحات گذشته نگاه کنید.
سیلبرت اظهار داشت:
ما تاکنون برای بار پنجم، ششم یا هفتم در این موقعیت قرار گرفتیم . اولین دفعاتی که متوجه ی افت شدید ۸۰ درصدی ترازنامهی خود میشوید، برایتان بسیار دردناک خواهد بود. بعد از ۳ یا ۴ بار، به آن عادت خواهید کرد. اکنون، این اتفاق را فرصتی فوقالعاده در نظر میگیریم.
سیلبرت همچنین خاطرنشان کرد که در پشتصحنه اتفاقات تاثیرگذار زیادی در حال انجام است، که در تغییرات ساعتی قیمت بیت کوین قابل مشاهده نیستند.
سیلبرت همجنین اضافه کرد :
آنچه در پشتصحنه اتفاق میافتد این است که شرکتها که بهمنظور ایجاد زیرساختها جهت فراهم کردن توانایی پذیرش سازمانی کل دستهی جدید سرمایهگذاران ساخته میشوند. این موضوع همان سرمایهگذاران نهادی است. بنابراین، در پشتصحنه، هیچکس از سرعتش کم نکرده است.
من که شخصا با وجود اینکه دارایی ام تقریبا یک ششم شده ولی اصلا برام مهم نیست .. ارز دیجیتال یعنی ریسک و اگه اهلش نیستی نباید وارد این بازار شی