مقامات چینی خواستار مقررات سختگیرانهتر برای ارزهای دیجیتال هستند
مقامات کشور چین ضمن درخواست برای وضع مقررات سختگیرانهتر برای ارزهای دیجیتال، درباره خطرات احتمالی در این حوزه به فعالان هشدار دادند.
به گزارش کریپتوپوتیتو، مقامهای چینی درباره خطرات مرتبط با معاملات داراییهای دیجیتال به مردم هشدار دادند و تراکنشهای کاذب، تخلفات امنیتی و فعالیتهای غیرقانونی و مجرمانه مرتبط با ارزهای دیجیتال را سه خطر عمده در این فضا برشمردند.
بر اساس گزارش ثبات مالی چین، سرمایهگذاران در صورت کار با بیت کوین و سایر داراییهای دیجیتال باید هشیارتر باشند. مسئولان نشریه اوراق بهادار چین خواستار مقررات بهتر در این حوزه شده و به سه ریسک عمده در معاملات این داراییها اشاره کردهاند.
از نظر مقامهای چینی، ریسک اول این است که داراییهای دیجیتال بسیار غیرمتمرکز هستند، یعنی در این حوزه نظارت و حمایت قانونی وجود ندارد. به گفته این نشریه، این یک نقطهضعف بزرگ است و میتواند باعث دستکاری قیمت و تراکنشهای کاذب شود.
دوم اینکه قیمت بیشتر ارزهای دیجیتال، ازجمله بیت کوین، بهراحتی میتواند ابزاری برای سوداگری شده و با افتهای شدیدی روبرو شود.
سومین ریسک از نظر مقامهای چینی این است که رصد نقلوانتقال وجوه روی فناوری بلاک چین دشوار است و این میتواند محیطی عالی برای پولشویی ایجاد کند.
افزون بر این، فعالیتهای غیرقانونی و مجرمانه نیز امکان رشد در این شرایط را دارند، زیرا قانونشکنان این فرصت را دارند که تراکنشهای مربوط به مواد مخدر یا اسلحه را با ارزهای دیجیتال انجام دهند.
مقامات چینی به جامعه ارزهای دیجیتال توصیه کردند که باید برای جلوگیری از این خطرات باید هوشیار باشند، بهویژه که در کشور چین هیچ راه قانونی برای معاملات ارزهای دیجیتال و هیچ حمایت قانونی وجود ندارد.
وقتی با خطر مواجه شدید، فقط میتوانید پیامدهای آن را تحمل کنید. بهطور خلاصه، سوداگری با ارزها خطرناک است و در صورت ورود به این بازار باید مراقب باشید.
بهرغم موضع دولت چین علیه بیت کوین، این ارز دیجیتال در این کشور بسیار محبوب است و شمار زیادی از استخراجکنندگان آن در این کشور آسیایی مستقر هستند.
بانک مرکزی چین بهتازگی اعلام کرد که در حال بررسی بیت کوین بهعنوان یک سرمایهگذاری جایگزین است. از سوی دیگر، ژو شیائوچوان (Zhou Xiaochuan)، رئیس پیشین بانک خلق چین، ظرفیتها و پتانسیل داراییهای دیجیتال و پیادهسازی آنها را در آینده برشمرد؛ اما این را هم مشخص کرد که تحت هیچ شرایطی ارزهای دیجیتال نباید برای فعالیتهای غیرقانونی مانند قاچاق مواد مخدر یا اسلحه، قمار یا پولشویی استفاده شوند.
ما معتقدیم که داراییهای دیجیتال، یا بهعنوان یک ابزار سرمایهگذاری یا یک سرمایهگذاری جایگزین، باید در آینده باید نقشی عمده ایفا کنند. بسیاری از کشورها ازجمله چین نیز در حال مطالعه آنها بهعنوان یک ابزار سرمایهگذاری هستند.
اگه نظام بانکی چین تبادلات با رمز ارزها رو به رسمیت بشناسه، اونوقت ایران ازش انتظار داره، پول نفت ایران رو با بیت کوین پرداخت کنه و البته چین ترجیح می ده پول نفت ایران بلوکه باشه تا اینکه خواسته باشه بیت کوینی رو به حساب ایران واریز کنه..