محدودیت‌ها در چین هنوز تمام نشده است؛ آیا باید انتظار محدودیت‌های سنگین‌تری را داشت؟

محدودیت‌ها در چین هنوز تمام نشده است؛ آیا باید انتظار محدودیت‌های سنگین‌تری را داشت؟

با وجود ممنوعیت‌های شدیدی که دولت چین اخیراً بر فعالیت‌های مرتبط با استخراج و معاملات ارزهای دیجیتال اعمال کرده است، همچنان اخباری در رابطه با تشدید این محدودیت‌ها به گوش می‌رسد.

به گزارش کریپتونیوز، بر اساس گزارش اکونومیک تایمز (Economic Times) که در رسانه چینی‌زبان پیپل دیلی (People Daily)، رسانه رسمی حزب کمونیست چین، هم منتشر شده است، بسیاری از ماینرها همچنان در این کشور منتظر هستند و برای ادامه فعالیت به کشورهای دیگر نقل مکان نکرده‌اند.

نویسنده این گزارش ادعا می‌کند که با وجود فرصت‌های جذابی که در کشورهای دارای قوانین آزادتر، نظیر کانادا، روسیه و قزاقستان وجود دارد، عده‌ای از ماینرهای چینی همچنان این کشور را ترک نکرده‌اند.

تحلیل‌گران هشدار داده‌اند که ممنوعیت‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال هنوز به پایان نرسیده است. با وجود ممنوع شدن فعالیت‌های استخراج در برخی از استان‌های این کشور، ممنوعیت معاملات ارزهای دیجیتال توسط بانک‌ها و توقف پرداخت‌های الکترونیکی این حوزه، ممکن است که دولت چین در حال برنامه‌ریزی برای اعمال محدودیت‌های سنگین‌تر باشد.

تحلیل‌گران معتقدند که دولت چین قصد دارد شکاف‌های قانونی را که به ماینرها اجازه می‌دهد تا از برنامه‌های استخراج ابری استفاده کنند برطرف کند. علاوه بر این، هنوز معاملات بین اشخاص، معاملات فرابورس و مالکیت ارزهای دیجیتال قانونی باقی مانده و تعین‌تکلیف نشده است. دولت هنوز اقدامی برای ممنوع اعلام کردن استخراج با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر نداشته است. با این حال بسیاری از ماینرهای چینی که دستور توقف فعالیت آنها صادر شده است، مانند ماینرهای استان سیچوان، از انرژی برق‌آبی استفاده می‌کردند.

دانگ ژیمیائو (Dong Ximiao)، محقق ارشد مؤسسه ژائولیان فایننس (Zhaolian Finance) و سرپرست دانشکده امور مالی دانشگاه حقوق و اقتصاد دانشگاه ژونگنان (Zhongnan)، گفته است که اقدام دولت چین در ممنوع کردن استخراج و معاملات بیت کوین یک حرکت جدی و ملموس بوده است.

او گفته است:

به نظر می‌رسد که پیگیری‌های جدید به‌زودی آغاز شود. با اقدامات نظارتی قوی‌تر و هدفمندتر، قوانین سخت‌گیرانه‌تر می‌شود. آنها آرام نخواهند ماند.

اکونومیک تایمز در گزارش خود به این موضوع نیز اشاره کرده است که دولت چین می‌خواهد موتورهای جستجوی اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی را کنترل کند تا از نمایش نتایج مربوط به صرافی‌های چینی‌الاصل برای کاربران این کشور جلوگیری شود. در این صورت برای جستجوهای مربوط به صرافی‌های هوبی (Huobi) و بایننس در پلتفرم‌های بایدو (Baido) و ویبو (Weibo) نتایجی نمایش داده نخواهد شد.

عده‌ای از ماینرهای چینی همچنان با امید زنده‌اند. هزینه‌های گزاف نقل مکان و چشم‌انداز مقررات نظارتی نامشخص در کشورهای دیگر، فعالیت بسیاری از آنها را به تعویق انداخته است. برخی از ماینرها به آزادتر شدن مقررات در برخی از نواحی چین چشم دوخته‌اند. اگر این سیاست‌ها در برخی از مناطق با آزادی بیشتری اجرا شود، همچنان جای امید باقی می‌ماند.

با این حال دانگ ژیمیائو ادعا می‌کند که قدم بعدی دولت چین امیدهای ماینرهای این کشور را نابود خواهد کرد، چراکه آنها قصد دارند نواقص قانونی را برطرف کنند تا بتوانند به شکل مؤثرتری بر این بخش نظارت و از استخراج ارزهای دیجیتال جلوگیری کنند.

چین قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ میلادی تولید آلاینده‌های کربنی را کاهش دهد و برای سال ۲۰۶۰ این میزان را به صفر برساند.

با این حال نیروگاه‌های تولید انرژی برق‌آبی کوچک در استان‌های سیچوان، یونن، گانسو و گوانژی که ۵۰,۰۰۰ کیلووات یا کمتر از آن ظرفیت دارند هم تحت تأثیر ممنوعیت‌های اخیر قرار گرفته‌اند. بسیاری از این نیروگاه‌ها در سال‌های اخیر برای کسب درآمد به ماینرهای ارزهای دیجیتال وابسته بودند. بسیاری از این نیروگاه‌ها به سرمایه‌ای هنگفت برای شروع کار و بازدهی بلندمدت برای جبران هزینه‌های اولیه نیاز دارند.

مالک نیروگاه برق‌آبی سیچوان گفته است آنها درآمدی چند میلیونی از فروش برق به ماینرهای بیت کوین داشته‌اند. منبع درآمدی که اکنون قطع شده است و عده‌ای از مالکان را مجبور کرده است تا نیرو‌گاه‌های خود را بفروشند.

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه