کمیسیون معاملاتی معاملات آتی کالای آمریکا از بایننس تحقیق میکند
کمیسیون معاملاتی معاملات آتی کالای ایالات متحده (CFTC) که در حال بررسی این موضوع بود که آیا بایننس به طور غیرقانونی به آمریکاییها اجازه استفاده از این صرافی را میدهد یا خیر، اکنون در حال بررسی ادعاهایی است که درباره انجام معاملات نهانی (insider trading) به این صرافی نسبت داده شده است.
به گزارش دیکریپت و به نقل از بلومبرگ، کمیسیون معاملاتی معاملات آتی کالای آمریکا در حال انجام تحقیقاتی است که ببیند در صرافی بایننس معاملات نهانی صورت میگیرد یا خیر. این کمیسیون پیشتر هم تحقیقات خود را در مورد اجازه به کاربران آمریکایی برای استفاده از پلتفرم بایننس آغاز کرده بود.
در این گزارش با تکیه بر اظهارات منابع آگاه و ناشناس، ذکر شده است که کمیسیون معاملات آتی آمریکا به این پرونده ورود کرده است. CFTC معتقد است که در مورد پروندههای مرتبط با دستکاری بازار یا کلاهبرداری، این نهاد حق ورود دارد. شایان ذکر است که کمیسیون معاملات آتی آمریکا صلاحیت بررسی مواردی نظیر معاملات آتی در پلتفرم جهانی بایننس را نیز داراست. چنین مواردی در شعبه آمریکای بایننس وجود ندارد.
صرافی بایننس در حال حاضر تحت بررسی CFTC قرار دارد، کمیسیونی که در حال تحقیق روی این موضوع است که آیا این صرافی بهصورت غیرقانونی به شهروندان آمریکایی اجازه استفاده از خدمات خود را داده است یا خیر. بر اساس گزارشی که در ماه مه (اردیبهشت) منتشر شده بود، وزارت دادگستری و خدمات درآمد داخلی (IRS) نیز در حال بررسی فعالیتهای این شرکت هستند.
البته مشکلات بایننس بسیار فراتر از مرزهای ایالات متحده است. مرجع راهبرد امور مالی انگلستان (FCA) کار خود را از ماه ژوئن (خرداد) شروع کرد و در ارتباط با شرکت بایننس مارکتس (Binance Markets Limited) به کاربران هشدارهایی داد. همین چندی پیش، بایننس این شرکت را خرید و نام آن را تغییر داد. این شرکت امیدوار بود بتواند به تنها صرافی انگلستان در حوزه ارزهای دیجیتال بدل شود.
از ماه ژوییه اوضاع در جبهه قانونگذاری بایننس بدتر شد، درست زمانی که مقام مالی جزایر کیمن اظهار کرد که صرافی بایننس بهعنوان یک صرافی ارز دیجیتال مجاز در کارائیب اجازه فعالیت ندارد.
صرافی بایننس، که در جزایر کیمن به ثبت رسیده است، این گونه به اظهارات پاسخ داد:
بایننس داتکام صرافی ارز دیجیتالی را خارج از جزایر کیمن راهاندازی نکرده است. با این حال، ما دارای نهادهایی هستیم که با توجه به قوانین جزایر کیمن به ثبت رسیدهاند، فعالیت این نهادها از نظر قانونی مجاز است و ارتباطی با فعالیتهای صرافی ارز دیجیتال ندارد.
سایر نهادهای نظارتی مالی از جمله ایتالیا، سنگاپور، هلند و ژاپن، نهادهای زیر مجموعه گروه شرکتهای بایننس را هدف قرار دادهاند.
این هفته، چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل بایننس، پذیرفت که این شرکت به نهادی متمرکز برای همکاری سالم با نهادهای نظارتی نیاز دارد. این موضوع ممکن است به رفع نگرانی آژانسهایی که به ساختار عملیاتی نامشخص این شرکت اعتراض دارند کمک کند، اما به احتمال زیاد به بایننس کمکی نخواهد کرد تا درباره ادعاهایی که درباره انجام معاملات نهانی به آن نسبت دادهاند از خود دفاع کند.
سخنگوی بایننس در اطلاعیهای گفت:
معاملات نهانی جایی در بایننس ندارند.
وی متعهد شد که از تیم امنیتی خود استفاده خواهد کرد تا افرادی را که در این نوع رفتارها دست داشتهاند بازخواست کند و به بهترین وجه به این روند خاتمه دهد.
نمیدونم چرا به نظرم این همه سختگیری و نظارت بر علیه بایننس اونم یک دفعه و تو فاصله کوتاه برام مشکوکه .