ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۲۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۰۲۹ تومان

کدام آلت کوین‌ها می‌توانند با اتریوم رقابت کنند؛ گلاسنود پاسخ می‌دهد

کدام آلت کوین‌ها می‌توانند با اتریوم رقابت کنند؛ گلاسنود پاسخ می‌دهد

برخی از ارزهای دیجیتال مبتنی بر قراردادهای هوشمند که به نوعی با اتریوم رقابت دارند، در یک ماه گذشته عملکرد قیمتی بسیار خوبی داشته‌اند، اما کدام آلت کوین‌ها این شانس را دارند که در آینده به رقیب اصلی اتریوم تبدیل شوند؟

به گزارش دیلی هودل، در طول ۳۰ روز گذشته گروهی از ارزهای دیجیتال مبتنی بر قراردادهای هوشمند با رشد قیمتی قابل توجهی مواجه شدند. شرکت تحلیل بلاک چین گلاسنود برای پاسخ‌دادن به این سؤال که آیا هیچ‌یک از این پلتفرم‌ها توانایی این را دارند که در آینده با اتریوم رقابت کنند یا خیر، مطلبی را منتشر کرده و معیارهای مختلفی را مورد بررسی قرار داده است.

ارزهای دیجیتال اولنچ (Avalanche)، سولانا و لونا (Luna) در طول ماه گذشته رشد قابل‌توجهی داشته‌اند و قیمت هر کدام به‌ترتیب ۲۹۲.۹، ۲۱۲.۲ و ۱۹۱.۴ درصد افزایش یافته است.

گلاسنود بحث خود را با موضوع افزایش علاقه نسبت به اولنچ و سولانا آغاز کرده و گفته است:

پلتفرم‌های قرارداد هوشمند جایگزین [اتریوم] مانند اولنچ و سولانا به‌خاطر مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری روی ویژگی برقراری ارتباط با سایر بلاک چین‌ها توجه [سرمایه‌گذاران] را به خود جلب کرده‌اند و توکن این پلتفرم‌ها در ۳۰ روز گذشته با افزایش قیمت مواجه شده است.

گلاسنود همچنین به این نکته اشاره کرد که پروژه‌های فعال در صنعت امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) که در اکوسیستم اولنچ فعالیت می‌کنند، تا اوایل ماه جاری، زمانی که بنیاد اولنچ خبر راه‌اندازی یک برنامه تشویقی ۱۸۰ میلیون دلاری را منتشر کرد، حجم نقدینگی محدودی جذب کرده بودند.

بنیاد اولنچ ابتدا ۲۷ میلیون دلار را به کاربران پروتکل وام‌دهی آوی (Aave) و صرافی غیرمتمرکز کرو (Curve) اختصاص داد. گلاسنود گفته است که از زمان اعلام راه‌اندازی برنامه مشوق ۱۸۰ میلیون دلاری، حجم نقدینگی پروتکل‌های امور مالی غیرمتمرکز اولنچ روز‌به‌روز بیشتر شده است.

کدام آلت کوین‌ها می‌توانند با اتریوم رقابت کنند؛ گلاسنود پاسخ می‌دهد
نمودار ارزش کل سرمایه قفل‌شده در پروتکل‌های دیفای اولنچ

گلاسنود می‌گوید حجم نقدینگی اولنچ نسبتاً محدود به نظر می‌رسد:

پروژ‌ه‌های شبکه اولنچ همچنان به‌عنوان نمونه‌های کپی‌برداری‌شده از پروژه‌های فعال در شبکه اتریوم شناخته می‌شوند. رشد اخیر مربوط به مشوق‌ها و افزایش بازدهی بوده است، این احتمال وجود دارد که [این رشد] در بلندمدت پایدار باشد یا نباشد.

به‌گفته گلاسنود، سولانا در این مدت روی راه‌اندازی پروتکل‌های دیفای جدید متمرکز شده و همین موضوع باعث رشد اکوسیستم این ارز دیجیتال شده است. گفتنی است که شبکه سولانا می‌تواند در هر ثانیه ۵۰,۰۰۰ تا ۶۵,۰۰۰ تراکنش را پردازش کند و به همین خاطر از مقیاس‌پذیری بالایی برخوردار است.

گلاسنود ضمن اشاره به این موضوع که رشد اکوسیستم سولانا در مقایسه با اتریوم همچنان بسیار محدود است، گفت:

تنها ۴ پروژه در شبکه سولانا هستند که ارزش کل سرمایه قفل‌شده در آنها از ۱۰۰ میلیون دلار بیشتر است. [این تعداد] در مقایسه با اتریوم که بیش از ۶۰ پروژه با ارزش کل سرمایه قفل‌شده بالای ۱۰۰ میلیون دلار دارد [بسیار ناچیز است]. سولانا مشخصاً برای پروژه‌هایی که به مقیاس‌پذیری بیشتری نیاز دارند گزینه‌های جذاب‌تری ارائه می‌دهد، با این حال فعلاً در مورد حجم نقدینگی آنقدر توانایی ندارد که بخواهد با اتریوم رقابت کند.

گلاسنود گفته است ترا (Terra)، شبکه ارز دیجیتال لونا، در برخی از پروتکل‌های خود نشانه‌های حائز اهمیت در مسئله پذیرش را به نمایش گذاشته است. ارزش کل سرمایه قفل‌شده در انکر پروتکل (Anchor Protocol)، بزرگ‌ترین پروتکل دیفای در شبکه ترا، از ۳.۴ میلیارد دلار فراتر می‌رود.

ترا هم مانند اولنچ و سولانا هنوز نتوانسته است تعداد پروتکل‌های با ارزش سرمایه قفل‌شده بالاتر از ۱۰۰ میلیون دلار خود را به بیش از ۵ مورد برساند.

گلاسنود در مقاله خود نوشته است:

در حالی که قیمت توکن‌های مربوط به پروتکل‌های مبتنی بر قراردادهای هوشمند جایگزین [اتریوم] در هفته‌های اخیر رشد قابل‌توجهی داشته است، حجم نقدینگی این شبکه‌ها در مقایسه با اتریوم محدودتر است.

گلاسنود بر این باور است که در آینده بیشتر کاربران به پلتفرم‌های جایگزین مهاجرت خواهند کرد، مخصوصاً اگر اتریوم نتواند مشکل مقیاس‌پذیری شبکه خود را برطرف کند.

این شرکت تحلیل بلاک چین در ادامه نوشت:

از آنجا که برخی از کاربران به‌دنبال بلاک چین‌های جدیدتر و نوآورانه‌تر هستند، توسعه‌دهندگان باید ماندگاری و طول عمر کاربران و سرمایه‌ای را که به اتریوم وارد و یا از آن خارج می‌شود ارزیابی کنند.

گلاسنود افزود:

با توجه به رقابتی که برای افزایش تعداد کاربران، توجهات و سرمایه وجود دارد، ممکن است بسیاری از توسعه‌دهندگان و پروتکل‌ها دریابند که بهتر است با هم تعامل برقرار کنند و شاید حتی ارزش و فرصتی کشف‌نشده را در طراحی پروتکل بیابند. اما اگر راهکارهای لایه دوم نتوانند در برطرف‌کردن مشکل مقیاس‌پذیری اتریوم مؤثر واقع شوند و یا اینکه تجربه کاربری سختی را ارائه دهند، کاربران به‌طور طبیعی به‌سمت شبکه‌های جایگزین کشیده می‌شوند.

ممکن است علاقه مند باشید
نات کوین جدید راه‌اندازی شد
نات کوین جدید راه‌اندازی شد 4 ماه قبل
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

7 دیدگاه
ahmad
ahmad
۳ سال قبل

chain link for eveeeer

Ali
Ali
۳ سال قبل

فقط دووووج

حسن
حسن
۳ سال قبل
پاسخ  Ali

دوج کوین خیلی اومد پالیین فک نکنم تا یکی دو ماه آینده تا 0.3 دلار هم برسه

علی یوسفی
علی یوسفی
۳ سال قبل

پروژه های سولانا، اولنچ و دیگر پروژه های برتر Defi فرصتهای خوبی برای سرمایه گذاری در بلند مدت هستند و امکان رشد خیلی زیادی رو دارند، همچنین یکی از مزیت های برتر انها قیمت پایین انها نسبت ب اتریوم و بیت کوین هستند و با توجه به پشتوانه ی قوی و ارزانتر بودن، میتونه مورد توجه عموم افراد قرار بگیره...

روح اله دربانی چلچه
روح اله دربانی چلچه
۳ سال قبل

رای ما سولانا

محمد
محمد
۳ سال قبل

بالاخره ارزهای دیگه واقعا توانایی جایگزین شدن با اتریم را دارند یا نه؟؟؟!!!!
یا واقعا معلوم نیست و باید منتظر باشیم

کامران
کامران
۳ سال قبل
پاسخ  محمد

مثل اینکه بگیم اتریوم یک شبه جای بیت رو بگیره... سال ها طول میکشه تا طرح توسعه داده بشن و حجم معاملاتیشون بالا بره

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب