صرافی بیترکس دلار را وارد مبادلات ارزهای دیجیتال میکند
صرافی بیترکس یکی از بزرگترین صرافیهای ارز دیجیتال است که در سال ۲۰۱۴ برای ارائهی خدمات خرید و فروش ارز دیجیتال در آمریکا تأسیس شد. در حال حاضر این صرافی به حدود ۳ میلیون سرمایه گذار و معامله گر، خدمات خود را ارائه مینماید و در حدود ۲۰۰ ارز دیجیتال در صرافی بیترکس مورد مبادله قرار میگیرند.
بیترکس برای افزایش کیفیت خدمات و رهایی از مشکلات توکنهای USDT، قصد دارد امکان خرید مستقیم ارز دیجیتال به خصوص بیت کوین با دلار را برای مشتریانش فراهم نماید.
در همین راستا این صرافی با بانک Signature در نیویورک قراردادی را امضا نموده است. بر اساس این قرار داد از این پس مشتریان صرافی بیترکس قادر هستند که در چند ایالت آمریکا از طریق دلار، به طور مستقیم نسبت به خرید ارزهای دیجیتال اقدام نمایند.
در کل نگرش بانکها و مؤسسات مالی نسبت به ارزهای دیجیتال منفی است و این مؤسسات به ارزهای دیجیتال به عنوان وسیلهای برای پول شویی و فعالیتهای خلافکارانه نگاه میکنند.
در ماه فوریه سال جاری میلادی، مشتریانی که قصد داشتند با استفاده از کارتهای اعتباری از صرافی Citigroup، ارز دیجیتال خریداری نمایند، با مشکلاتی مانند کنسل شدن خرید، تأخیر در خرید و … از طرف بانک مواجه شدند در ادامه این اتفاق و نحوهی برخورد باعث شد تا بانکهای Chase و Bank of America نیز چنین رفتار و عکس العملی را در پیش گیرند که این دو بانک ممنوعیتهایی را برای جلوگیری از خرید ارز دیجیتال برای مشتریان خود در نظر گرفتند تا مخالفت علنی خود با ارزهای دیجیتال را بیان نمایند.
معمولاً در صرافیها، سرمایه گذاران قادر هستند که فقط ارزهای دیجیتال را با هم مبادله نمایند و امکان خرید مستقیم با ارزهای سنتی برای افراد وجود ندارد. اما رویکردها با گرایشات هر چه بیشتر مردم به ارزهای دیجیتال در حال تغییر هستند.
اخیراً صرافی محبوب کوین بیس، چند قرارداد همکاری با بانکهای Cross River Bank، Metropolitan Bank و Silvergate Bank در آمریکا به ثبت رسانده است.
در کل میتوان نتیجه گرفت که وضعیت و نحوهی برخورد بانکها و مؤسسات مالی با ارزهای دیجیتال در حال تحول است و با توافق اخیری که بیترکس انجام داد سرعت این تحول بیشتر خواهد شد.
دوست عزیز جواب شما به این برمیگرده که تفکر بیشتر مردم ایران با تفکر غالب تو دنیا فرق میکنه .. وقتی کاربر همین سایت ارز دیجیتال میاید کامنت میذاره که رفته از مراجع تقلید و اینا در مورد حلال و حروم بودن ارز دیجیتال سوال کرده تا شاید تو این زمینه سرمایه گذاری کنه خب این یعنی تفکر قرون وسطایی و کسایی هم که دارن برا مردم تصمیم میگیرین از این نوعن که حامی شونم تفکر غالب مردم ایرانه پس جای تعجب نیست که تو ایران محدودیت و حتی ممنوعیت ارزهای دیحیتال رو شاهد باشیم.