بیت مین تأسیسات استخراج خود را در آمریکا احداث خواهد کرد
غول ماینینگ چینی حالا به دنبال گسترش فعالیتهای خود در خاک آمریکاست. «بیت مین»، یکی از بزرگترین شرکتهای تولید کننده دستگاه های استخراج ارزهای دیجیتالی که در چین مستقر است، یک قدم دیگر به احداث یک پایگاه تأسیسات ماینینگ در ایالت واشنگتن آمریکا نزدیک شده. در ادامه با ارزدیجیتال همراه باشید.
به نقل از یک آژانس توسعه اقتصادی در بخش «والا والا»، واقع در ایالت واشنگتن، بیت مین به دنبال اجاره یک زمین، بهمنظور احداث یک پایگاه تأسیسات ماینینگ است. «انت کریک» (Ant Creeek)، از شرکتهای وابسته به بیت مین است که اقدام به اجاره چهار هکتار خواهد نمود. یکی از بندهای قرارداد این خواهد بود که انت کریک پس از یک سال میتواند زمینها را خریداری نماید. این در حالی است که خرید ۱۳ هکتار دیگر از این زمینها نیز یکی از بندهای قرارداد بوده که حذفشده.
اگرچه انت کریک هنوز موافقت خود را با تمامی بندهای قرارداد اعلام نکرده، اما «یونیو بولتین»، از خبرگزاریهای محلی اعلام کرده که در صورت توافق اجاره ماهیانهی این املاک چیزی در حدود ۴.۷ هزار دلار خواهد بود.
بیت مین هنوز، بهصورت رسمی انت کریک را بهعنوان یکی از شرکتهای تابع خود اعلام نکرده اما با مشاهده اطلاعات ثبت شده شرکت، میتوان دید که «ژیهان وو»،به عنوان مدیر اصلی انت کریک کار میکند؛ از طرف دیگر وو، مدیرعامل بیت مین است.
به نقل از بولتین، «جف استیرنز»، مدیر شرکت، انت کریک را یک شرکت فعال در زمینه بلاک چین و هوش مصنوعی معرفی کرده است که توسط دو مدیرعامل اداره میشود. همچنین او بدون اشاره به بیت مین، از این کمپانی بهعنوان بزرگترین شرکت درزمینه ساخت تجهیزات استخراج ارزهای دیجیتالی نامبرده.
ساکنین والا والا نیز صدای اعتراض خود را مسئولین حوزه انرژی ایالاتمتحده رسانده است؛ از نگرانیهای اصلی آنها میتوان به مصرف برق بالا این شرکت اشاره نمود. به عقیده این افراد، ساخت این پایگاه میتواند باعث کاهش جریان برق در این بخش شود. والا والا یکی از ارزانترین بخشها از نظر قیمت برق است.
یونیون بولتین در مصاحبهای که با یکی از شهروندان داشته عنوان میکند:
این کار باعث میشود تا تمام الکتریسیته توسط این شرکت بلعیده شود و تمام سود نیز بدون آنکه شغلی ایجاد شود یا به اقتصاد منطقه کمکی کرده باشد، به جیب صاحب آن خواهد رفت.
جلسه استماع با حضور شهروندان و نمایندگان شرکت با خشونت همراه بوده تا جایی که یکی از شهروندان طی بخش نظرات عمومی از جلسه اخراج شده است. یکی دیگر از ساکنین نیز بهصورت صریح به انتقاد از ارزهای دیجیتالی پرداخته است. «پدر فرتیم» در این جلسه گفت:
این الکتریسیته برای کارهای معقول استفاده نمیشود. از این برق فقط برای دو هدف استفاده میشود: تراکنشهایی که میخواهید از همه مخفی کنید و سفتهبازی.
شرکتهایی که در زمینه استخراج ارزهای دیجیتال فعالیت میکنند، همیشه به دنبال استفاده از راههایی بودهاند که بتوانند هزینههای موجود در این عرصه، بهویژه هزینههای مرتبط با برق را کاهش دهند. پیدا کردن مناطقی که در آن نرخ مصرف پایین است، یکی از این راهکارها بوده که در بیشتر اوقات با مقاومت افراد محلی مواجه شده است.
دریکی دیگر از بخشهای ایالت واشنگتن نیز مقامات دستور برسی تأثیرات استخراج ارزهای دیجیتالی بر شبکه برق را دادهاند. «میسون کانتی» نیز ازجمله بخشهایی بوده که فعالیتهای مرتبط با استخراج ارزهای دیجیتالی را به حالت تعلیق درآورده.
از طرف دیگر، مقامات ایالت «کوبک» در کانادا، شرکتی با عنوان «هایدرو کوبک» ایجاد کردهاند که بتوانند جلوی تقاضاهای بی رویهی شرکتهای ماینینگ را بگیرند.
حالا چرا باید حتما بره آمریکا زمین کرایه کنه خب تو چین همین کار رو کنه برقش هم ارزون ترِ