ارز‌ها: ۳۱,۶۹۹
ارزش بازار: ۳.۳۵۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۴۶۴ تومان

ذخیره بیت کوین ماینرها به پایین‌ترین سطح خود در ۱۲ سال گذشته رسید

ذخیره بیت کوین ماینرها به پایین‌ترین سطح خود در ۱۲ سال گذشته رسید

ذخیره بیت کوین ماینرها طی ماه‌های گذشته کاهش محسوسی داشته است. این کاهش ذخایر به شرایط نامساعد بازار نسبت داده می‌شود که فعالان صنعت ارزهای دیجیتال را برای مدتی درگیر خود کرده است.

به گزارش زی‌کریپتو، طبق داده‌های پلتفرم تحلیلی اینتودِبلاک (IntoTheBlock)، ماینرها در حال حاضر در مجموع ۱.۹۱میلیون واحد بیت کوین در اختیار دارند که پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۱۰ میلادی محسوب می‌شود.

ماینرهای بیت کوین تا مه (اردیبهشت) امسال بیش از ۲میلیون واحد موجودی داشتند و از آن زمان تاکنون موجودی استخراج‌کنندگان این ارز دیجیتال هرگز به بالاتر از این سطح بازنگشته است. با بدترشدن شرایط بازار در اواسط ماه ژوئن (خرداد) نیز ماینرها بیش از میزان استخراج خود در هر ماه، دست به فروش می‌زدند.

ذخیره بیت کوین ماینرها به پایین‌ترین سطح خود در ۱۲ سال گذشته رسید
نمودار موجودی ماینرهای بیت کوین.

ماینرها سال گذشته نیز به‌دنبال ممنوعیت استخراج ارزهای دیجیتال در چین، شرایط مشابهی را تجربه کردند؛ اما کمی بعد با مهاجرت بخشی از ماینرهای چینی به سایر کشورها و بازگشت ثبات به بازار، موجودی آنها مجدداً افزایش پیدا کرد.

آن‌طور که از داده‌های درون‌زنجیره‌ای پیداست، بازار ارزهای دیجیتال تا به اینجای کار ضربه سختی خورده است و در حال حاضر ۵۱درصد از عرضه بیت کوین (سکه‌های در گردش) در وضعیت زیان‌دهی هستند؛ یعنی با قیمتی پایین‌تر از قیمت‌های کنونی خریداری شده‌اند. سقوط ارزش بیت کوین و در نتیجه آن کاهش سودآوری استخراج، سبب شد تا بخشی از ماینرها برای کسب درآمد و جبران هزینه‌های خود دست به فروش بخشی از ذخایرشان بزنند.

سقوط ارزش ارزهای دیجیتال، هم به ماینرهای کوچک و هم به شرکت‌های بزرگ استخراج، فشار وارد می‌کند. شرکت‌هایی مانند کلین اسپارک (CleanSpark) و آرگو (Argo) که هرکدام به‌ترتیب ۳۵ و ۹۷میلیون دلار وام را با ضمانت تجهیزات خود دریافت کرده‌اند،‌ طی چند ماه اخیر مشغول زیان‌دهی بوده‌اند. ماه گذشته شرکت کامپس ماینینگ (Compass Mining) فعالیت‌های استخراجی خود را در کشور گرجستان متوقف کرد و استخر پولین (Poolin) برداشت کاربران خود را به حالت تعلیق درآورد. شرکت استخراج‌ آیریس انرژی ( Iris Energy) هم اخیراً برای جمع‌آوری سرمایه مجبور شد ۱۰۰میلیون دلار از سهام خود را بفروشد. در نهایت شرکت آمریکایی کامپیوت نورث (Compute North) نیز اعلام ورشکستگی کرد.

کارشناسان می‌گویند با ادامه این رکود، فارم‌هایی که از نظر مصرف انرژی بهره‌وری بیشتری دارند، در ادامه وضعیت بهتری خواهند داشت. با این حال، مشکل اصلی ماینرها همچنان عملکرد ضعیف بیت کوین و ناتوانی بازار در بازیابی قیمت‌هاست.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب