بیت کوین SV به ۳ زنجیره مجزا تقسیم شد
به دنبال هاردفورک اخیر بیت کوین اسوی (BSV) و استخراج یک بلاک ۲۱۰ مگابایتی، شبکهی این ارز دیجیتال، به سه زنجیره مجزا تقسیم شد.
به گزارش کوین تلگراف و به نقل از بخش تحقیقاتی بیتمکس، نودهای بیت کوین اسوی، روز یکشنبه به سه گروه تقسیم و شبکهی آن به سه زنجیره مجزا تبدیل شد. بنا بر این گزارش، ۶۵ درصد نودها در زنجیره ابتدایی و ۱۷ درصد از آنها در بلاک ۲۵۰ مگابایتی استخراجشده قرار گرفتند. همچنین، ۱۹ درصد بقیه نیز بهروزرسانی نشده و در زنجیره ماقبل هاردفورک باقی ماندند.
براساس سایت کویندنس (Coin Dance)، این بلاک ۲۱۰ مگابایتی که در تاریخ سوم آگوست توسط یکی از ماینرهای استخر کوینگیک (CoinGeek) استخراج شد، حاوی اطلاعات ۸۰۸,۶۳۳ تراکنش بوده است.
بیت کوین SV یکی از هاردفورکهای بیت کوین کش (BCH) که خود نیز فورک بیت کوین (BTC) محسوب میشود، است. این ارز دیجیتال توانست در تاریخ ۲۴ جولای، به طور موفقیت آمیزی اندازه بلاک ۱۲۸ مگابایتی خود را به حداکثر ۲ گیگابایت افزایش دهد.
هزینه راهاندازی نودهای بیت کوین SV گرانتر میشود
رایان ایکس چارلز، یکی از حامیان و مدیرعامل سیستم پرداخت مبتنی بر بیت کوین اسوی به نام مانیباتن (MoneyButton)، در وبلاگ این شرکت نظرات خود را درباره مشکلات راهاندازی نودهای BSV اعلام کرد.
او اظهار داشت که پلتفرم MoneyButton به دلیل کمبود حافظه و از کار افتادن نود BSV آن، هنگام آزمون کارایی و بازدهی (Stress Test)، به مدت سه ساعت از دسترس کاربران خارج شد. او خاطرنشان کرد:
راهاندازی یک نود کار پرهزینهای است. این نود جدید برای فعالیت، به هزاران دلار در ماه نیاز خواهد داشت. با بزرگتر شدن مداوم بلاکها مجبور هستیم بارها این نود را بهروزرسانی کنیم؛ که هزینه این کار سرسامآور خواهد بود. از آنجایی که برخلاف ماینرها نمیتوانیم از کارمزد تراکنش بهرهمند شویم، راهاندازی یک نود برایمان بسیار گران تمام خواهد شد.
به گزارش سایت تراستنودز (TrustNodes)، پلتفرم کویندنس در حال حاضر روی زنجیره جدید BSV قرار گرفته و زنجیره قدیمی آن به احتمال زیاد بیاستفاده رها خواهد شد. هدر رفتن این زنجیره قدیمی به معنای از دست دادن سود ناشی از استخراج پاداش بلاکهایی است که ماینرها آن را استخراج کردهاند.
گزارش بیتمکس خاطر نشان کرده که این انشعاب در نوع خود اولین بوده اما به نظر میرسد که بلاکهای گیگابایتی آن در آینده منجر به انشعابهای بیشتر و وقوع بیش از سه فورک خواهند شد.
بیت کوین اسوی پیش از این هم به دلیل اندازه زیاد بلاک چین، با مشکلاتی مواجه شده بود. در ماه آوریل، بلاک چین این ارز دیجیتال، سازماندهی مجدد شد. این امر، زمانی اتفاق میافتد که دو ماینر، یک بلاک را بهطور همزمان پیدا کرده و سبب وقوع فورک موقت در شبکه شوند. به طور معمول، سازماندهی مجدد بلاک هنگامی اتفاق میافتد که شبکه در تولید بلاک، کند و ناکارآمد عمل کند.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.