وضعیت بازار: سقوط بیت کوین از ۱۷هزار دلار و ریزش آلت کوینها

قیمت بیت کوین پس از چندین روز نوسان در محدوده ۱۷٬۰۰۰ دلاری، در صعود به بالای آن ناموفق بود و به زیر این سطح سقوط کرد. به نظر میرسد که فروشندگان بار دیگر قدرت را در بازار به دست گرفتهاند و در تلاش برای کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هستند.
به گزارش کریپتو پوتیتو، این اتفاق در حالی رخ داده که ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۲۰میلیارد دلار کاهش یافته است و آلت کوینها نیز عمدتاً شاهد افت قیمت خود بودهاند.
در ۲۴ ساعت گذشته، وضعیت در کل بازار ارزهای دیجیتال مطلوب نبوده است. بیت کوین به زیر ۱۷٬۰۰۰ دلار سقوط کرد و اکنون اندکی کمتر از این سطح، در حدود ۱۶٬۸۰۰ دلار معامله میشود.

بر اساس دادههای بازار، در حالی که قیمت بیت کوین در ۷ روز گذشته شاهد رشد ۲.۲درصدی بوده، در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱.۲درصد کاهش یافته است.
طی چند روز گذشته، دامیننس یا نرخ تسلط بیت کوین، شاخصی که سهم بازار بیت کوین را نسبت به کل بازار اندازهگیری میکند، روندی صعودی داشته است. این یعنی چیرگی بیت کوین بر بازار در این مدت بیشتر شده است.
بازار آلت کوینها سراسر قرمز
همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، در ۲۴ ساعت گذشته، بازار آلت کوینها نیز عمدتاً قرمزپوش شده است.
البته با وجود روند نزولی کنونی، برخی از آلت کوینها عملکرد بسیار خوبی داشتند. بهعنوان مثال، قیمت رادیکس (XRD) در شبانهروز گذشته بیش از ۱۷درصد افزایش یافته است تا در ۲۴ ساعت گذشته، بهترین عملکرد را در میان ۱۰۰ آلت کوین برتر بازار به نام خود ثبت کند.

پس از رادیکس، فرکس (FXS) و تراست والت توکن (TWT) به ترتیب با رشد ۵.۱درصدی و ۴.۴درصدی جایگاههای دوم و سوم را به خود اختصاص دادهاند.
در مقابل، توکنایز اکسچنج (TKX)، اکسی اینفینیتی (AXS) و اپتوس (APT) با افت ۸.۵درصدی، ۷.۹درصدی و ۷.۱درصدی بدترین عملکرد را در شبانهروز گذشته داشتهاند.
لطفا در صورت مشاهده دیدگاههای حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آنها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.
به طور کل سیگنال های بسیار ضعیفی مبنی بر امکان رشد در اینده ای نزدیک برای بازار کریپتو مشاهده میشود(در صورت پایداری روند کلی اقتصاد بین الملل) اما سرمایه گذار و معامله گر بازار کریپتو باید چند نکته را به ذهن بسپارد.
۱:بیتکوین و کلا مارکت کریپتو چیزی جز یک کلاس دارایی نیستند لذا جدا از منطق های اقتصادی رفتار نمیکنند هرچند عمق کم این بازار امکان دستکاری آن را توسط افراد و نهاد ها بیشتر میکند.
۲:دولت ها و نهادهای مالی انها مخالف بیت کوین نیستند(هرچند مخالف عملکرد بی قانون و بدون بازرسی هر نوع بازاری هستند) و اتفاقا بزرگ شدن بازار بیتکوین به کمک دولت ها اتفاق افتاد نه افراد خرد
۳:به طور کل اتفاقات روانی مارکت بیت کوین در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ همسویی بسیاری با مراحل ایجاد حباب در سایر بازارها در طول تاریخ بازارهای مالی داشت لذا انتظار تکرار آن نه غیر ممکن بلکه غیر منطقی هست.
از ۶۹ تا ۱۷ یعنی ۵۲ هزار تا ریخته الان از ۱۷ شده ۱۶۵۰۰,شوخی میکنید یا خبر کم اوردید؟خدا صبر بده که ما هر روز این چیزارو میبینیم
بازار ها هر چند سال یه بار غیر منطقی رشد میکنن کافیه نمودارها رو هفتگی و ماهیانه نگاه کنی