ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۲۸۳ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۰۹۸ تومان

رقیب وطنی بیت‌کوین در راه است!

رقیب وطنی بیت‌کوین در راه است!

رییس پژوهشکده پولی و بانکی از سفارش بانک مرکزی به این پژوهشکده برای مطالعه درباره بیت کوین و پول های رمزی خبر داده است.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی در اینباره گفت:

درحال مطالعه برای بررسی امکان ایجاد پول رمزی ملی هستیم.

به گزارش پایگاه انقلاب نیوز، علی دیواندری صبح امروز (سه شنبه) و در نشستی خبری در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی براینکه آیا پژوهشکده پولی و بانکی، پژوهشی درباره بیت کوین انجام داده است یا خیر؟ اظهار داشت:

رییس کل و معاون فناوری های نوین بانک مرکزی اظهارنظرهایی درباره بیت کوین و ارزهای رمزنگار داشته اند؛ ما نیز در پژوهشکده درباره پول های رمزنگار به سفارش بانک مرکزی در حال کار هستیم.

وی پول های مجازی را به دو دسته تقسیم کرد و افزود:

دسته ای از این پول ها در بازار وجود دارد و به عنوان دارایی و موضوعی برای سرمایه گذاری مطرح است که موضوع بحث ما نیست؛ موضوع دیگر اقدام بانک های مرکزی دنیا برای انتشار پول های ملی خود به طور رمزنگار است مانند کاری که بانک مرکزی روسیه تصمیم گرفته تا آن را انجام دهد.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی افزود:

ما نیز در پژوهشکده پولی و بانکی طرح مطالعاتی انتشار پول ملی به طور رمزنگار را آغاز کرده ایم.

رقیب وطنی بیت‌کوین در راه است!

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه پژوهشکده برنامه ای برای حمایت از استارتآپ ها دارد یا نه، گفت که یکی از حامیان همایش شرکت ملی خدمات انفورماتیک است و شرکت های وابسته به بانک مرکزی و بخش خصوصی به طور عملی حمایت خود را از استارت‌آپ ها آغاز کرده اند. وی با بیان اینکه پژوهشکده پولی و بانکی یک مرکز علمی است که فضا را برای استارتاپ ها ایجاد می کند، گفت:

بانک مرکزی، شرکت های وابسته به آن و بخش خصوصی همگی علاقمند به حمایت از استارتاپ ها هستند و من نیز به طور شخصی علاقمند به این موضوع هستم.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی تصریح کرد:

در حال حاضر نیز اینگونه نیست که استارتاپ ها مورد حمایت نباشند اما ساختارهای بروکراتیک باید فضا را برای حمایت از نیروهای نخبه بازتر کنند و پژوهشکده نیز به عنوان مرکزی علمی این موضوع را پیگیری می کند.

دبیر هفتمین همایش بانکداری الکترونیک درباره امکان انعقاد قراردادهای همکاری بین بانک ها، شرکت های پرداخت و استارتاپ ها در حاشیه همایش امسال گفت:

همایش بانکداری الکترونیک یک همایش صرفا حاکمیتی نیست و بخش تجاری آن نیز از بُعد معرفی محصول مهم است.

دیواندری در پاسخ به سوال دیگری درباره باقی ماندن برخی از محدودیت ها بعد از برجام در حوزه پرداخت و بانکداری الکترونیک و تسهیل شدن این موضوع با برگزاری همایش بانکداری الکترونیک اظهار داشت که این همایش می تواند در توسعه روابط بین المللی به ویژه در حوزه پرداخت موثر باشد. دبیر هفتمین همایش بانکداری الکترونیک اظهار داشت:

شرکت های بین المللی می توانند به لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری به بانک های کشور کمک کنند؛ البته مخاطب همایش بانکداری الکترونیک بانک های خارجی نیستند و همایش های دیگری مانند همایش تجاری ایران و اروپا و سیاست های پولی و ارزی می تواند مخاطب آن باشد.

هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک ونظام های پرداخت، باعنوان «نوآوری، بازیگران جدید و کارآیی در کسب و کار مالی» در روزهای دوم و سوم بهمن ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

12 دیدگاه
حیدروند
حیدروند
۲ سال قبل

سلام.فک کنید ارز ریال ثبت بشه مثلا با قیمت 1تتر بعد چند وقت به 100تتر برسه .چی میشه بعدش 😉

مجید زرین
مجید زرین
۵ سال قبل

خنده دارترین حرف ممکن اینه که یه دولت رو پول مجازی نظارت داشته باشه.
خنده دار تر میشه، وقتی بانک مرکزی پشت ماجرا باشه.
آخه کی تو دنیا حاضره همچین پولی رو از ما بگیره؟؟؟؟؟
مردم مواظب پولاتون باشید

فرخ فتحی
فرخ فتحی
۶ سال قبل

بنظرم روسیه با تفکر " لنین " میتونست خالق بیت کوین معاصر باشه نه اینکه اساسا همه مثله ایران و روسیه و امریکا و ....نگرش سرمایه دارند . تو این سیستم دیگه ملکه بیتها ویا شاهه بیتها و کارگر بیتها وجود نداره بهتره اسمشو " واحد پوله اتحادیه جهانی " بنامیم که با تفکر حاکم اساسا مردود است مثال خروج بریتانیا از واحد پول اتحادیه اروپا یورو . ( مبحث ادامه دارد ... )

علی
علی
۶ سال قبل

یعنی تیترش منو گشته:/ رقیب بیت کوین. اتریوم وریپل توش موندن

محمود حسینی
محمود حسینی
۶ سال قبل

باید دید آیا تصمیم دارند مثل همیشه با آمدن دوست "ملی" رقبای خارجی را حذف کنند یا خیر!
اگر به این قیمت باشه. همون بهتر که نباشه

Bitoman.ir
Bitoman.ir
۶ سال قبل

بیتومان کانسپت رمز ارز ملی

سعید
سعید
۶ سال قبل

باید از اون دسته کارشناسان خبره که بطور مثال اومدتو تلویزیون گفت ملکه بیتها! باید استفاده کنند تا در این زمینه موفق بشوند

Rasool
Rasool
۶ سال قبل

شما بیخیال شید کاری نکنید بهتره از این به بعدباید داشته باشم فیلتر ارزهای دیگه کوبیدن ارزهای دیگه و یک ارز من دراوردی داخلی بدون پشتوانه و برنامه خاصی و رقابت هم که کل کشک بوده

جلال
جلال
۶ سال قبل

سلام خدمت شما خانم نیل درار. من تازه می خواهم وارد این بازار ارزهای دیجیتال شوم. در مسایل بنیادی، مانند نحوه ثبت نام، نحوه خرید، خرید کدام ارز و اینکه در ایران زندگی می کنیم، چه سایت و صرافی باید انتخاب کنم، مشکل دارم. بسیار ممنون می شوم از دوستانی که در این حوزه آشنایی بیشتری نسبت به بنده دارند، راهنمایی بفرمایند. از همکاری شما بسیار سپاسگزارم

امیر
امیر
۶ سال قبل

یکی بیاد این دوستان و دولت های دوست و برادر چین و روسیه رو توجیح کنه که بلاکچین یه سیستم دیتابیس غیر مرکزی هست، یعنی هیچ توجیهی برای دولت ها نداره که ازش استفاده کنن! چون اصلا برای این کار بهینه نیست! در واقع تمام تلاش این هست که در کمال شفافیت و بدون نیاز به بانک ها یا اطمینان به شخص سوم و رگولیتور بشه انتقال مالی بدون برگشت داد! اگه این ها مهم نباشه که دیتابیس مرکزی که همه بانک ها دارن احتیاج نیست سیستم سنگین بلاک چین ساخت و یه کپی از همه نقل و انتقال ها برای همه فرستاد! بیشتر شوخی هست ایجاد پول ملی دیجیتال!

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب