رئیس بانک مرکزی انگلیس: بیت کوین به عنوان یک ارز، کاملا شکست خورده است
مارک کارنی، رئیس بانک مرکزی انگلیس، بیت کوین را شکست خورده دانست.
به گزارش رویترز، کارنی گفت:
بیت کوین برای کنار زدن جنبههای فعلی مالی، کاملاً شکست خورده است. این ارز چیز مناسبی برای ذخیرهسازی ارزش نیست زیرا برنامههای آن به سرانجام نرسیده و هیچ کس از آن به عنوان یک ابزار مبادله رایج استفاده نمیکند.
رئیس کل بانک مرکزی انگلستان، روز دوشنبه ۱۹ فوریه در روز دوشنبه این سخنان را در دانشگاه Regent لندن مطرح کرد.
بیت کوین بزرگترین ارز دیجیتال فعلی بازار است. این سیستم روی شبکهی بلاک چین فعالیت میکند. شبکهی بلاک چین دفتر کلی است که اطلاعات تراکنشها را به صورت غیرمتمرکز و امن ذخیره میکند.
در وایت پیپر یا گزارش عملکرد اصلی بیت کوین که توسط مخترع یا مخترعین ناشناس آن، ساتوشی ناکاموتو نوشته شده است، از بیت کوین به عنوان سیستم پرداخت الکترونیک همتا به همتایی یاد میشود که بدون نیاز به واسطههایی مانند بانکها، پول را انتقال و توزیع میکند.
قیمت بیت کوین با قیمت فعلی حدود ۱۱,۰۰۰ دلار از فوریه سال گذشته بیش از ۹۰۰ درصد رشد داشته است.
رهبران سیاسی کشورهای مختلف از کاربردهای مجرمانه ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز و مشکل رهگیری آنها ابراز نگرانی کردهاند.
همچنینی برخی از کشورها به دنبال ایجاد ارز دیجیتال خودشان هستند. روز سه شنبه، ونزوئلا پیش فروش ارز دیجیتال وابسته به نفت خود که پترو نام دارد را آغاز کرد.
از سوی دیگر، زمزمههایی از سوئد مبنی بر ایجاد نسخه دیجیتالی کرون سوئد، به نام «ekrona» به گوش میرسد. هدف ایجاد این ارز، ترمیم روابط اقتصادی این کشور اسکاندیناوی است.
بانکهای مرکزی همیشه خودشان تولید پول کرده اند و مردم مجبور به اعتماد به آنها بوده اند که اولا دولت پول را عادلانه توزیع کند و ثانیا اقدام به تولید زیادی پول نکند! که معمولا در هر دوی این موارد اعتماد مردم به دولتها و بانکهای مرکزی شکست خورده است. بسیاری از مردم متوجه شده اند که اینکه "پولی که توسط بانکهای مرکزی تولید و یا چاپ می شود دارای پشتوانه است" افسانه ای بیش نیست! و اکنون به لطف پیشرفت تکنولوژی پول واقعی تولید شده ، پولی که محدودیت در تعداد را در ذات خودش دارد!و تولید و توزیع آن متمرکز نیست! مشکلاتی هم که در زمینه هزینه های سیستم پرداخت بیت کوین وجود دارد با توجه به نو پایی این سیستم کاملا طبیعیست که آن هم به لطف تکنولوژی در حال رفع شدن است و ظاهرا همین موضوع این آقایون بانکدار و در واقع رانتدار رو نگران کرده !