ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۲۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۸۷ تومان

شمارش معکوس برای جلسه سه‌شنبه فدرال رزرو؛ سقوط عمیق‌تر یا بازیابی قیمت‌ها؟

شمارش معکوس برای جلسه سه‌شنبه فدرال رزرو؛ سقوط عمیق‌تر یا بازیابی قیمت‌ها؟

بانک مرکزی آمریکا روز آینده در نشستی موضوع افزایش نرخ بهره بانکی را بررسی و نتیجه نهایی آن را چهارشنبه این هفته اعلام خواهد کرد. کارشناسان می‌گویند اگر فدرال رزرو پای حرف خود برای افزایش سه‌مرحله‌ای نرخ بهره بانکی بماند و این تعداد را بیشتر نکند، می‌توان به افزایش موقت قیمت‌ها امیدوار بود.

به گزارش کوین دسک، بیت کوین، اتریوم و به‌طور کلی بازار ارز دیجیتال، امروز و به‌دنبال سقوط شاخص معاملات آتی در بازار بورس آمریکا، شاهد افزایش فشار فروش بود؛ موضوعی که نشان می‌دهد معامله‌گران مانند هفته گذشته به‌دنبال کاهش ریسک سبد سرمایه‌گذاری خود هستند.

ساعاتی پیش قیمت بیت کوین به ۳۲,۹۶۷ دلار سقوط کرد که پایین‌ترین سطح از ۲۴ ژوییه (۲ مرداد) است. این در حالی است که شاخص‌های تکنیکال نشان می‌دهند بازار در وضعیت اشباع فروش قرار گرفته است.

قیمت بیت کوین این ماه بیش از ۲۷ درصد کاهش یافته و اکنون بازار در تلاش است تا در کف قیمتی مشخصی تثبیت شود. این در حالی است که نهنگ‌ها و سرمایه‌گذاران بزرگ، فعلاً حرکت خاصی از خود نشان نداده‌اند.

قیمت اتریوم در طول ۲۴ ساعت گذشته کاهشی ۱۰ درصدی را تجربه کرده و به پایین‌ترین سطح خود از ۲۸ ژوییه (۶ مرداد) در ۲,۲۰۰ دلار رسیده است. بازدهی این ماهِ توکن اصلی شبکه اتریوم هم منفی ۳۸ درصد بوده است.

اتریوم ممکن است به‌زودی مانند بیت کوین شاهد شکل‌گیری تقاطع مرگ روی نمودار خود باشد؛ یک نشانه نزولی که در آن میانگین متحرک ۵۰ روزه و میانگین متحرک ۲۰۰ روزه را به‌سمت پایین قطع می‌کند. از زمان شکل‌گیری این تقاطع نزولی در اوایل ماه جاری، بیت کوین بیش از ۱۰,۰۰۰ دلار از ارزش خود را از دست داده است.

شمارش معکوس برای جلسه سه‌شنبه فدرال رزرو؛ سقوط عمیق‌تر یا بازیابی قیمت‌ها؟
نمودار قیمت بیت کوین (تقاطع نزولی میانگین‌های متحرک در نمای ۱ روزه بازار بیت کوین/ دلار)

دیگر ارزهای شناخته‌شده بازار، مانند سولانا، کاردانو و پولکادات هم در ۲۴ ساعت گذشته بین ۱۲ تا ۱۵ درصد از ارزش خود را از دست داده‌اند.

افزایش مجدد فشار فروش در بازار، پس از آن آغاز شد که گلدمن ساکس (Goldman Sachs)، یکی از بزرگترین بانک‌های سرمایه‌گذاری در آمریکا، اعلام کرد که اگر افزایش تورم در این کشور ادامه داشته باشد، احتمالاً بانک مرکزی آمریکا هم با سرعت بیشتری سیاست‌های انقباضی خود را اجرا می‌کند. تشدید تنش‌ها میان دولت آمریکا و روسیه هم فشار فروش را در بازار دارایی‌های پرریسک، مانند سهام و ارز دیجیتال، بیشتر کرده است.

دیوید مریکل (David Mericle)، کارشناس اقتصادی مؤسسه گلدمن ساکس، گفته است:

این خطر وجود دارد که کمیته بازار آزاد فدرال رزرو بخواهد در هر کدام از نشست‌های بعدی خود، تصمیم به اجرای سیاست‌های انقباضی بگیرد؛ تا زمانی که وضعیت تورم در آمریکا دست‌خوش تغییر شود.

این بانک سرمایه‌گذاری، افزایش چهار‌مرحله‌ای و ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره بانکی در آمریکا را پیش‌بینی کرده است؛ یعنی انتظار دارد فدرال رزرو در سال جاری نرخ بهره بانکی را چهار مرتبه و به اندازه ۰.۲۵ درصد بیشتر کند. این در حالی است که در بازار قراردادهای آتی صندوق بانک مرکزی، پیش‌بینی‌ها بیشتر بر مبنای افزایش پنج‌مرحله‌ای نرخ بهره است.

بیشتر کارشناسان انتظار دارند که فدرال رزرو پس از برگزاری سه جلسه دیگر از سری نشست‌های ماهانه خود، نرخ بهره بانکی را برای اولین بار در ماه مارس (اسفند) افزایش دهد. به‌دنبال آن هم سه جلسه دیگر از سری نشست‌های سه‌ماهه این نهاد دولتی، برگزار می‌شود.

اکنون اما اگر بانک مرکزی آمریکا پای صحبت‌های ماه دسامبر (آذر) خود درباره افزایش سه‌‌مرحله‌ای و نه بیشترِ نرخ بهره بانکی در سال ۲۰۲۲ بماند، شرایط برای افزایش موقت قیمت‌ها فراهم می‌شود.

نشست این ماه فدرال رزرو فردا برگزار خواهد شد و نتیجه آن و برنامه‌ریزی مقامات درباره نحوه افزایش نرخ بهره بانکی، ساعت ۲۳:۰۰ (به وقت تهران) چهارشنبه اعلام خواهد شد.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

29 دیدگاه
آقا هادی
آقا هادی
۲ سال قبل

هر کسی که مسئول منتشر کردن کامنتهاست واقعا حقیره

آقا هادی
آقا هادی
۲ سال قبل

کامنتهای بی موضع و حاصل تجربه ام به خیلی ها کمک می کنه زحمت می کشم برای راهنمایی بقیه 20 خط حرف میزنم منتشر نمی کنین.از طبیعت براتون طلب ضرر میکنم

رضا
رضا
۲ سال قبل

من یکم گیج شدم مگه با بالا رفتن نرخ بهره دلار قوی تر نمیشه نسبت به بیت کوین
پس چرا تو مقاله گفتید که بازار رشد می کنه؟

مظاهر
مظاهر
۲ سال قبل

ارزهای دیجیتال اجتناب ناپذیر هستن .وبیت کوین دارایی لوکس خواهد شد و نوبت ارز بعدی اتریوم که درتمام بازارهای معاملاتی دنیا دخیل واین یعنی بانک اتریومی غیرمتمرکز که توهر گوشی و کامپیوتری شعبه داره و همه باهم در ارتباط سریع ومنظم و ایمن هستن و این یعنی اینده . هنوز بین ما انسانهای مسن هستن که نمیدونن رمز دوم پویا چی هست دوستان سعی کنیم چند سال بعد مثل اونا نباشیم.

siavash
siavash
۲ سال قبل

شیطان بزرگ

siavash
siavash
۲ سال قبل

شیطان بزرگ

حسین
حسین
۲ سال قبل

فدرال رزرو آمریکا بیش از ۳۰ سال است که وعده ی مبارزه با تورم داده ولی در عمل هیچ کاری نتونسته انجام بده! به امید نابودی بانک های مرکزی همه ی کشورهای جهان که با چاپ پول بدون پشتوانه زندگی ما رو سیاه کردن و جهان رو در تورم غرق کردن

Ariansfa
Ariansfa
۲ سال قبل
پاسخ  حسین

هرچی تورم و مشکلات بیشتر، ثروت ثروتمندها هم بیشتر. وگرنه اگر اونها بخوان چیزی حل بشه، درمدت کوتاهی وعض جهان در شرایط مطلوب قرار میگیره. اگر میخوای عمق مطلبی که میگم رو متوجه بشی، فیلم Don't look up 2021 رو ببین حتما. .

پوریا
پوریا
۲ سال قبل

یا خدا خودت کمکمون کن

Mehdi
Mehdi
۲ سال قبل
پاسخ  پوریا

اکثر سیاست مدارهای امریکا
ارز دیجیتال دارند
حتی خود بایدن
اصلان نکران نباش
از کارتون خواب امریکا
تا ریس جمهورش
رمز ارز دارن

مهدی بدری بلقان
مهدی بدری بلقان
۲ سال قبل

خیالتون راحت بالای ۱۵ساله بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی رو نزدیک صفر نگه داشته و با این سیاسیت باعث شده پول در صنایع چ سهام سرمایه گزاری بشه

babak
babak
۲ سال قبل

این که خودم ارز های زیادی خریدم ولی ایمان هم ندارم چون اکثر ارز ها نهنگ های گردن کلفتی دارن که با فروششون بازار رو کنترل میکنن و این ارز ها بسیار اسیب پزیرن.متاسفاتا مردم ما دنبال یک شبه پولدار شدنن و به همین خاطر روز به روز پس رفت میکنیم...دوستان ۱۰ سال اینده حساس ترین سال ها برای فلزات گرانبها خواهد بود از جمله (نقره)
این فلزات مثل ارز های دیجیتال نیست که با یه دکمه مدیریت بشن و اسیب پزیریشون خیلی کمتر از ایناست...پس اصل پولتون رو فلزات گرانبها بخرید و خیلی جزی هم وارید این بازار کنید...توجه کنید نقره الان از طلا ۲۰ برابر ارزانتره و اصلا منطقی نیست این قیمت ها.در اینده منتظر انفجار قیمت نقره باشید اینجا خودتون درگیر نکنید..توجه کنید دلار نمیگم بخرید چون در دوره کرونا کل دولت ها بدونه پشتوانه پول چاپ کردن از امریکا بگیر تا اروپا...روی یه چیزی سرمایه گزاری کنید که مثل کوین,توکن,پول قابل تولید یا قابل چاب نباشن...
الان یه تعداد دیسلایک میکنن اصلا مهم نیست اگه حتی ۲ نفرم بفهمه من چی میگم کافیه لایک هم نکنن...برای همه ی شما ارزوی سلامتی میکنم..

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب