ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۴۵ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۴۵۱ تومان

سیف: بیت کوین هیچ گونه تضمینی ندارد

سیف: بیت کوین هیچ گونه تضمینی ندارد

رئیس کل بانک مرکزی درباره سرمایه گذاری در بیت کوین گفت:

به هیچ وجه به هموطنان توصیه نمی کنم چراکه سرمایه گذاری پر ریسکی است وهیچ گونه تضمینی هیچ کسی نمی تواند در این زمینه بدهد.

ولی الله سیف روز چهارشنبه در حاشیه جلسه دولت در جمع خبرنگاران افزود:

بانک مرکزی به صورت عمیق روی این زمینه فعال است ودر آینده اظهار نظرهای صریح تری را ارائه می دهد.

وی ادامه داد:

با توجه به بالا بودن ریسک این موضوع توصیه این است که برای سرمایه گذاری موارد امن تر وجود دارد وقمار و ریسک غیر منطقی به هیچ وجه به مصلحت نیست.

رئیس کل بانک مرکزی اظهارداشت:

مردم تجربیات مختلفی را مثل سپرده گذاری در موسسات غیرمجاز دارند که به همین ترتیب درصدهای سود بالا وعده داده می شد که دیدیم نتوانست استمرار پیدا کند ومنابع مردم در معرض خطر قرار گرفت.

سیف گفت:

البته در حال پیگیری این موضوع هم هستیم ودر مواردی با تصمیم گیری نمایندگان هیات سه نفره سران قوا مشکلاتی را حل کرده اند ولی در آینده قوه قضاییه هم همراهی می کند تا دارایی هایی را که وجود دارد شناسایی کنیم و تکلیف ۲ درصد باقیمانده هم مشخص شود.

وی ادامه داد:

در دنیا هیچ بانک مرکزی بیت کوین را ضمانت نمی کند و به همکارانم دستور دادم مواضع بانکهای مرکزی را بررسی کنند وتا کنون هیچ بانک مرکزی نتوانسته این را ضمانت بکند.

رئیس کل بانک مرکزی افزود:

البته روی پول های دیجیتال کار می شود و برخی بانکهای مرکزی ذهنیت دارند که در اینده تصمیم گیری کنند ولی اینکه بیت کوین را بانک مرکزی تضمین کند به هیچ وجه چنین سابقه ای وجود ندارد.

سیف در پاسخ به اینکه پیشتر اظهار کرده بودید موسسات مالی غیر مجاز در حال رشد هستند؛ چه مرجعی باید از این موضوع جلوگیری کند، گفت:

بانک مرکزی وظیفه خود را انجام داده و ادامه می دهد.

وی افزود:

باید ریسک سرمایه گذاری مورد توجه سرمایه گذاران قرار گیرد وتبعات آن را بپذیرند و اگر موسسه ای بی نام ونشان وعده هایی می دهد که محقق نخواهد شد نباید مبنای سرمایه گذاری سپرده گذار باشد.

سیف ادامه داد:

در رابطه با این موسسات مکاتباتی را با نیروی انتظامی و استانداران داشته ایم که باید هرگونه شروع فعالیت جدید با حساسیت کامل مورد دقت قرار گیرد تا بدون مجوز فعالیت نداشته باشند واز طرفی هم مردم حساسیت های لازم را داشته باشند و موسسات مجاز را از طریق پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی چک کنند .

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به اینکه دررابطه با شفافیت مالیاتی مقرر شده تا سازمان مالیاتی به اطلاعات اشخاص در بانکها دسترسی داشته باشند ، توضیح داد:

این مساله حدود وثغوری دارد واطلاعات اشخاص از محرمانگی لازم برخوردار است و با فرمت خاص به اطلاعات تجمیعی اجازه دسترسی طبق قانون داده خواهد شد.

 

video
play-sharp-fill

 

نظر شما مردم ایران چیست ؟ 

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

10 دیدگاه
آرمان
آرمان
۶ سال قبل

متاسفانه بدلیل عدم شناخت فناوری های جدید و همچنین با صرفه نبودن برای اقتصاد ورشکست کشور به جهت اینکه مردم فقط در بانکها سرمایه گذاری کنند و برداشت پول از بانک های ورشکسته کشور و سرمایه گذاری در ارز دیجیتال به نفع منافع بانک مرکزی نیست حاضر به پذیرش نخواهند بود ولی در آینده با گسترش ارزهای دیجیتال و همه گیر شدن در سراسر دنیا بمانند ارز یورو مجبور به پذیرش ارز دیجیتال خواهند شد.

اسماعیل
اسماعیل
۶ سال قبل

استفاده از کلمه قمار توسط ایشان در مورد فناوریی که هیچگونه تخصصی در مورد آن ندارد بیجا هست.

ایلیا
ایلیا
۶ سال قبل

البته که اون ..خاصیت داره تا حدود زیادی هم راست می گه.
ارز باید پشتوانه داشته باشه.
مثلا ریال پشتوانش نابود شده که ارزشش روز به روز میاد پایین تر.
ولی حاضرم بشینم با سیف هرچقدر که دوست داشت در باره این ارز گفت و گو کنیم.
من هم باشم هیچ پولی بابت ارز دیجیتال خرج نمی کنم.
هیچی.

اسماعیل
اسماعیل
۶ سال قبل
پاسخ  ایلیا

پشتوانه واحدهای پولی کشورهای مختلف چیست؟ مثلا بانک مرکزی ایران با چه پشتوانه ای اسکناس چاپ می کند و وارد بازار می نماید؟؟ و یا هر کشور دیگر. بحث پشتوانه یک ارز مربوط به مباحث مالی و کار می شود که اگر دوستانی در این زمینه تخصص داشته باشند می توان وارد بحث شد و اثبات کرد که ارزهای دیجیتال از قوی ترین پشتوانه برخوردار می باشد.

سعید
سعید
۶ سال قبل
پاسخ  اسماعیل

پشتوانه پول دولتی قدرت و بکارگیری اون است. یعنی غیر ممکنه یک شبه حجم عظیمی از پول وارد یا خارج بشه....در حالی که در حال حاضر بیشترین بیت کوین جهان و ... در دست تعدادی محدود هست...این یعنی کنترل قیمت و عواقب بعدی...

اسماعیل
اسماعیل
۶ سال قبل
پاسخ  سعید

ارز دیجیتال یک فن آوری جدید است و مفهوم کار و ارزش آفرینی که پشتوانه پول است را به روش رسمی و ریاضی پیاده سازی کرده است و مثل پول کاغذی نیست که بشه یک ساعته اسکناس چاپ کنی و بدی بیرون. امروزه قدرت دولت ها به توانایی سازگار شدنشان با فناوری های جدید است و مثل سابق نیست که تعیین کننده امورات، دولت ها باشند. دیر یا زود همه دولت ها مجبور به پذیرش و سازگاری خود با این فناوری های جدید خواهند بود چرا که ضریب نفوذ ارزهای دیجیتال در جوامع و معاملات جهانی به شکل چشمگیری در حال افزایش هست و بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا دروزاه پرداخت خود را به ارزهای دیجیتال مجهز کرده اند. نفوذپذیری یک فناوری در جوامع جای هرگونه مباحث تئوری و نظریه پردازی و برخورد احساسی را می گیرد و علت اینکه هنوز دولت ها به صورت رسمی در مورد ارزهای دیجیتال اظهار نظر نکرده اند که البته این به معنی پذیرش ضمنی ارزهای دیجیتال از طرف اون دولت هاست به خاطر عدم توانایی در درک صحیح و درست این فناوری توسط دولت هاست و اکثر آنها در حال مطالعه و بررسی این فناوری هستند و به همین دلیل و با درنظر گرفتن این اصل که انسان نباید در مورد چیزی که نمی داند اظهار نظر کند است که دولت ها در مورد ارز دیجیتال اظهار نظر رسمی نکرده اند.

محمد جواد نصیرلو
محمد جواد نصیرلو
۶ سال قبل

فقط آقای سیف در مورد مجوزهایی که بانک مرکزی به موسسه های ‌غیر مجاز داده یه توضیح بده.همیشه انسان در مورد چیزی که اطالاعات نداره حالت تدافعی میگیره.ایشون و مجموعشون فقط فکر میکنن بیت کوین ارز دیجیتال محسوب میشه

سعید
سعید
۶ سال قبل

پول بدون پشتوانه ای که هیچ دولتی حمایت نکرده و هیچ قانونی نداره!!

علیرضا عباسی
علیرضا عباسی
۶ سال قبل
پاسخ  سعید

مطمئن باش اگر هیچ قانونی نداشت ارزش هر بیت کوین از یک دهم دلار به هشت هزار دلار نمیرسید، پس مطمئن باش کاملا قانونمند و حساب شده ست که تو مدت به این کوتاهی انقدر ارزشش زیاد شده

سینا صفوی
سینا صفوی
۶ سال قبل

آره فقط بیان مردم پول رو بزارن تو موسسه های کاسپین و فرشتگان که پولشون رو بدزدن اونوقت خیال اقای سیف راحت میشه

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب