بایننس یک قدم به اجرا کردن قوانین FATF نزدیک‌تر شد

بایننس یک قدم به اجرا کردن قوانین FATF نزدیک‌تر شد

بایننس، بزرگ‌ترین صرافی ارز دیجیتال جهان، برای اجرا کردن مقررات FATF در به اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی کاربران، با شرکت شیفت نتورک (Shyft Network) همکاری می‌کند.

به گزارش کوین دسک، محصول ارائه‌شده توسط شرکت شیفت نتورک که دفتر اصلی آن در کشور باربادوس قرار دارد، یکی از راه‌حل‌های بالقوه صنعت ارزهای دیجیتال برای پذیرش قانون FATF، تحت عنوان «قانون حرکت» (Travel Rule) است. معنای قانون حرکت این است که همزمان با تراکنش، اطلاعات شناسایی کاربر هم باید جا‌به‌جا شود.

به عنوان مثال اگر فردی از صرافی A به صرافی B تراکنش ارسال کند، صرافی A و صرافی B موظف هستند تا اطلاعات شناسایی کاربر و اطلاعات تراکنش را با تمام صرافی‌های دیگر در یک سیستم یکپارچه به اشتراک بگذارند.

همانطور که ارزدیجیتال در گزارش اخیر خود نوشته است، به احتمال زیاد بایننس و دیگر صرافی‌های ارز دیجیتال به دنبال اعمال احراز هویت اجباری هستند. حتی اگر چنین هم نباشد، نظارت بر تراکنش‌ها و فعالیت کاربران به شدت افزایش خواهد یافت.

ساموئل لیم (Samuel Lim)، مدیر بخش حقوقی صرافی بایننس گفت:

شرکت شیفت از این نظر که در کارشان بسیار دقیق هستند و رابطه خوبی با قانون‌گذاران جهانی دارند، برتر [از دیگر شرکت‌ها] است.

شیفت نتورک یک زیرساخت پیام‌رسان مالی مشابه با سوئیفت است که البته از فناوری اتریوم بهره می‌برد. این شرکت در اکتبر ۲۰۱۹ ریک مک‌دونل (Rick McDonell)، دبیر اجرایی سابق در FATF را به استخدام خود درآورد.

جوزف وینبرگ (Joseph Weinberg)، هم‌بنیان‌گذار شیفت نتورک، گفت:

طی ۹ ماه گذشته با صرافی‌های بزرگ زیادی همکاری کرده‌ایم. بایننس اولین صرافی است که [همکاری با آن] به صورت عمومی اعلام می‌شود، اما قطعا شرکت‌های بیشتری در کار خواهد بود.

نهاد FATF به عنوان یک قانون‌گذار جهانی در مبارزه با پول‌شویی، در ژوئن سال جاری میلادی (خرداد یا تیر ۹۹) روند پیشرفت پذیرش مقررات را در میان ارائه دهندگان خدمات مالی دارایی‌های دیجیتال (VASPs) بررسی خواهد کرد.

بایننس اعلام کرد که با «چهار یا پنج شرکت خوب» وارد مذاکره شده است. لیم در این خصوص گفت:

شیفت تنها راه‌حلی نیست که زیر نظر داریم، اما این اولین شرکتی است که برند خودمان را پشت آن قرار می‌دهیم. ممکن است در آینده شرایط تغییر کند اما فعلا تمرکز روی همکاری با شیفت است.

برای تطابق با قوانین FATF، کسب‌وکارهای جهانی حوزه ارز دیجیتال باید به نکات زیر توجه داشته باشند:

  • ایجاد سیستم احراز هویت یکپارچه در میان تمام ارائه‌دهندگان خدمات مالی
  • چگونگی نگهداری و به اشتراک‌گذاری اطلاعات شناسایی بدون نقض حریم خصوصی
  • توافق بر سر یک سیستم پیام‌رسانی و انتقال داده یکپارچه

اینکه از چه نوع راه‌حلی برای پذیرش قوانین FATF استفاده شود اهمیتی ندارد اما باید میان همه شرکت‌ها قابل تعامل باشد.

مدیر بخش حقوقی صرافی بایننس در این مورد گفت:

اگر راه‌حل اروپایی با راه‌حل آسیایی منطبق نباشد، هر دوی آن‌ها اشتباه هستند.

او افزود:

شاید در ابتدا این راه‌حل‌ها سعی در متمایز شدن از بقیه داشته باشند و شاید شاهد رقابت آن‌ها باشیم. اما در نهایت، وقتی به اندازه کافی بزرگ شوند، برای تسهیل انتقال اطلاعات و پذیرش مقررات، راهی جز کار کردن با بقیه نخواهند داشت.

شیفت نتورک شامل سه لایه می‌شود. خود شبکه روی یک بلاک چین قرار دارد که با استفاده از پایه کد اصلاح‌شده اتریوم ساخته شده است. لایه دوم یک زیرساخت مبتنی بر قرارداد هوشمند است که چگونگی شناسایی مشارکت‌کنندگان و چگونگی به اشتراک‌گذاری داده‌ها را معین می‌کند. لایه سوم جایی است که انتقال داده‌ها انجام می‌شود.

هم‌بنیان‌گذار شیفت، وینبرگ اظهار داشت که لایه‌های محصولشان قابل تعامل با دیگر شرکت‌های رقیب هستند. یعنی به عنوان مثال صرافی‌ها می‌توانند از محصولات شرکت‌های دیگر استفاده کنند اما با صرافی‌هایی که با این سیستم کار می‌کنند، در تعامل باشند.

برخی از بازیگران این صنعت معتقد هستند که باید برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربران از یک رویکرد غیرمتمرکز و مبتنی بر بلاک چین استفاده کرد، در حالی که برخی دیگر سیستم‌های متمرکز را ترجیح می‌دهند.

مدیر بخش حقوقی بایننس گفت:

فرقی نمی‌کند این سیستم روی بلاک چین اتریوم، ریپل یا بایننس چین اجرا شود. در این مورد نگران نیستم و خیلی اهمیتی ندارد. ما به گربه‌ای نیاز داریم که موش را می‌گیرد. این راه‌حل ماست.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

30 دیدگاه
رضا
رضا
۴ سال قبل

باسلام
لطفا راهنمایی بفرمایید که با توجه به این محدودیت های احتمالی کدام کیف پول برای نگه داری بیت کوین امن تره وایا اصولا نگهداری در کیف پول سخت افزاری راه کار مناسبی هست یا خیر ؟
ممنون

arzzz
arzzz
۴ سال قبل

بایننس اگه اینکارو کنه فورا رقباش چیزی رو میارن بالا که زیر fatf نباشه

امیر
امیر
۴ سال قبل

بنظرم با توجه به سیاست های قبلی بایننس یه جورایی یکی به نعل میزنه یکی به میخ ..واسه سرمایه های کم احتیاجی به احراز هویت نباشه ..حداقل تا همون اندازه 2 بیت ..چون در غیر صورت خیلی از کاربرهاش رو ازدست میده ..دیده شده قبلا هم بایننس میانه رو بوده و خیلی تند عمل نکرده ..پس احتیاجی به نگرانی زیاد برای بلوکه شدن سرمایه نیست و البته هنوز هیچ چیزی هم به طور قطعی اعلام نشده ..

حالا اگه دیگه از شانس ما یه دفعه مدیر عاملش کله نکنه واسه همه ! :)

م. ف
م. ف
۴ سال قبل
پاسخ  امیر

یه جایی خوندم که FATF برای انتقال سرمایه زیر 1000 دلار اجباری برای احراز هویت نگذاشته و از اونجایی که این سیاست جدید فقط مختص انتقال سرمایه است نه معامله و ترید کردن توی اکسچنج، من فکر می کنم تنها تغییری که توی بایننس ایجاد میشه تغییر محدودیت انتقال ارز از صرافی ها از دو بیت کوین در روز به هزار دلار در روز برای افرادی هست که رجیستر نشدند. البته این فقط یه حدسه و باید صبر کنیم ببینیم چی میشه. ولی حداقل می تونه یه کم امیدمون رو بیشتر کنه.

محمد مقدم
محمد مقدم
۴ سال قبل

لطفا ی صرافی ک برای ایرانی ها مشکل ساز نباشه معرفی کنید

شهاب
شهاب
۴ سال قبل

coinex.com

ebi
ebi
۴ سال قبل

از کی ؟ باید سرمایه خارج کنیم ؟

هادی فلینی
هادی فلینی
۴ سال قبل

لطفا یه مطلب یا توضیح کوتاه راجع به صرافی hitbtc بدین منظورم راجع به اعتبار و مزایا و ایراداتش نسبت به binance هست ، اگه مجموعاً خوب باشه ما ایرانیها که با ترس و لرز میریم binance با خیال راحت بریم hitbtc
ممنون

شهاب
شهاب
۴ سال قبل

hitbtc ریسک بالایی داره؛چون در قسمت شرایط استفاده قید شده که به کشور های تحت تحریم آمریکا خدمات ارائه نمیشه.
از صرافی coinex.com استفاده کنید.
موفق باشید.

سامان فاطمی
سامان فاطمی
۴ سال قبل

عجب گیری افتادیما!
با هویت دوستانمون تو خارج از کشور کار کنیم چقدر مالیات میبندن؟
واقعا هر سال میگیم دریغ از پارسال

امید ت
امید ت
۴ سال قبل

لطفا صرافی هایی که میتونه واسه ایرانی ها امن باشه بدون احراز هویت رو معرفی کنین.

Erfanjavan74
Erfanjavan74
۴ سال قبل

اگه احراز بخواد اجازه خروج سرمایه میده یا کلا میخوره و بالا میکشه سرمایمونو؟

امیر
امیر
۴ سال قبل

سلام وقت بخیر

سوال اینجاس : اگر چنین قانونی اجرا بشه دیگه غیر متمرکز بودن ارزهای دیجیتال چه معنایی میده ؟ وقتی دیگه مشخصه هر کیف پول متعلق به چه شخصی هست و چه مقدار ارز داره ، وقتی هر نقل و انتقال ارز معلومه که مربوط به چه کسیه ..دیگه چه فرقی میکنه با بانک های سنتی و متداول داره..تنها بخش نودها غیر متمرکز هستن که اون هم به راحتی قابل شناسایین..کلا دیگه چی می مونه از فلسفه بوجود اومدن ارزهای دیجیتال ..مطمئنا قدم بعدی هم احراز هویت برای کیف پولهای شخصی و خارج از صرافی هست دیگه ..واقعا مدیر عامل بایننس اصلا به فلسفه بوجود اومدن ارزهای دیجیتال اعتقادی داره ..یا فقط منافع خودش و میشناسه ؟!!

امین بیباک
امین بیباک
۴ سال قبل
پاسخ  امیر

دقیقا بایننس داره با این کارش توهین میکنه به جامعه ارزهای رمزنگاری شده
اگر بایننس بخواد همچین کاری رو انجام بده و تنها صرافی باشه که در حال انجام دادن این حرکت باشه، به زودی کاربراش چه ایرانی و چه خارجی به صرافی های دیگری تغییر مکان میدن.
این واقعا خیانته که بخوای اول بزرگ بشی و بعدش به این صورت با تک نگری و از سر اهداف شخصی چیزی که مد نظرته رو بدون اهمیت به نظرات جامعه ارزهای دیجیتال، پیش ببری و افراد بسیاری رو متضرر کنی

هومن
هومن
۴ سال قبل

بحث فقط بایننس نیست ، اینکه که ایا اصلا با این کارهایی که انجام میشه کل حوزه ارز های دیجیتال زیر سوال میره ، اول بایننس و بعد اون یکی صرافی ها ، با این کار سرمایه های کلان باند ها و مافیا ها از این حوزه خارج خواهد شد و اتفاق های عجیبی خواهد افتاد

هومن
هومن
۴ سال قبل
پاسخ  امیر

احسنت سوال همینه، به نظر من با ابن وضیعت مبالغ خیلی سنگینی از این بازار میاد بیرون و با کاهش ارزش سهام های کریپتو کارنسی مواجه خواهیم شد.

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب