ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۴۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۵۴۰ تومان

بایننس امکان معامله قراردادهای آتی سه‌ماهه بیت کوین را فراهم کرد

بایننس امکان معامله قراردادهای آتی سه‌ماهه بیت کوین را فراهم کرد

صرافی بایننس قراردادهای آتی سه‌ماهه بیت کوین را به پلتفرم معاملات آتی خود اضافه کرد. اضافه کردن این قراردادها با هشدار نیز همراه بود و بایننس اعلام کرد که این گونه قراردادها می‌تواند پر ریسک باشد.

به گزارش دیکریپت، صرافی بایننس از روز جمعه (۲۲ خرداد ۹۹) عرضه قراردادهای آتی سه‌ماهه بیت کوین را آغاز کرده است. عرضه این قراردادها را می‌توان جدیدترین اقدام بایننس در بازار مشتقه ارزهای دیجیتال به حساب آورد. بایننس رفته‌رفته در حال جلب کاربران بسیاری در ارتباط با بازارهای آتی است و گفته می‌شود که به زودی گوی سبقت را از رقبا خواهد ربود.

معاملات آتی به معامله‌گران این امکان را می‌دهد تا بر روی قیمت مورد انتظار بیت کوین در آینده شرط‌بندی کنند. در این نوع از معاملات، معامله‌گران می‌توانند قیمت را صعودی پیش‌بینی کنند و به نوعی بر روی افزایش قیمت بیت کوین شرط ببندند که به آن قرارداد خرید (لانگ) گفته می‌شود. در سوی دیگر، می‌توانند با پیش‌بینی روند نزولی قیمت، اقدام به خرید قرارداد فروش (شورت) کنند.

بایننس از سال ۲۰۱۹ به ارائه قراردادهای آتی پرداخته است اما آن‌ها از نوع قراردهای بدون سررسید (Perpetual Contracts) بوده‌اند که موعد مشخصی برای تسویه نداشتند. قراردادهای سه ماهه فعلی، در آخرین جمعه از دوره سه ماهه منقضی خواهند شد.

درست مانند قراردادهای بدون سررسید، معاملات آتی سه‌ماهه بیت کوین نیز قابلیت استفاده از اهرم‌هایی تا ۱۲۵ برابر را خواهند داشت. این ابزار به معامله‌گران این فرصت را می‌دهد تا سود معاملات خود را (تا ۱۲۵ برابر) افزایش دهند. صد البته باید به یاد داشته باشید که میزان ضرر نیز تا همین اندازه بالا خواهد رفت.

چانگ‌پنگ ژائو (Changpeng Zhao) مدیرعامل بایننس به دیکریپت گفت:

ما دیر به بازار مشتقات ورود کردیم.

با اینکه بایننس در این زمینه سابقه کمتری نسبت به رقبایش دارد، اما به خوبی توانسته است جای خود را در میان سایر پلتفرم‌ها پیدا کند. هفته گذشته گزارشی که کریپتوکامپر (CryptoCompare) در این‌ خصوص منتشر کرد نشان داد که حجم معاملات مشتقه بایننس بعد از هیوبی (Huobi) و صرافی اوککس «OKEx»، رده سوم را در اختیار دارد. براساس داده‌های اسکیو (Skew)، در ۲۴ ساعت گذشته چیزی در حدود ۲٫۴۲ میلیارد دلار در بازار معاملات آتی این شرکت معامله شده است.

براساس اطلاعات کریپتوکامپر، در ماه مه (اردیبهشت) سهم بایننس از معاملات مشتقه ۵۸ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافته است. طبق اعلام بایننس، حجم معاملاتی که توسط نهادهای مالی در این صرافی صورت گرفته است با رشدی ۲۱۷ درصدی همراه بوده است.

ژائو گفت که ویژگی‌هایی همچون نام تجاری بزرگ، امنیت و همچنین کارمزدهای پایین‌تر، چیزی‌ است که بایننس پیش روی سرمایه‌گذاران دانه درشت و نهادهای مالی گذاشته است. او در این باره افزود:

بایننس در حال حاضر یکی از قوی‌ترین برند‌ها در صنعت ارزهای دیجیتال و همچنین دارای بیشترین تعداد VIP و مؤسسات مالی است که این پلتفرم را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کرده‌اند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت:

ما برای جلوگیری از خطر هک شدن، سرمایه‌گذاری فراوانی در امر امنیت انجام داده‌ایم و همچنین برای اطمینان از امن بودن سرمایه‌گذاری‌ها در بایننس، صندوق «SAFU» را ایجاد کردیم.

عبارت «SAFU» یکی از عبارات موردعلاقه ژائو است و بدان معنا است که وجوه سرمایه‌گذاری شده در برابر هک شدن بیمه‌اند.

به‌عقیده ژائو ثبات سیستم بایننس و ثبات در میزان نقدینگی آن، از جمله دیگر مزیت‌های این پلتفرم است. او در این خصوص گفت:

در روزهای پر نوسان که سایر پلتفرم‌ها با مشکلات پایداری سیستم و یا نقدینگی رنج می‌بردند، بایننس با مشکلاتی اندک روبه‌رو بود.

در ماه فوریه (بهمن ۹۸)، بخش معاملات آنی (لحظه‌ای) بایننس با مشکلاتی در عملکرد خود مواجه شد. این مشکلات همزمان با افزایش قیمت بیت کوین رخ داد. پس از آن و حتی با وجود حجم معاملات بی‌سابقه، دیگر شاهد مشکلات فنی در پلتفرم بایننس نبودیم.

بایننس همزمان با اعلام عرضه قراردادهای آتی جدید، هشدار داد که به‌واسطه نوسانات گسترده بازار بیت کوین، ممکن است تمام موجودی حساب شما لیکویید شود.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب