بکت (Bakkt) جزئیات قراردادهای آتی بیت کوین را اعلام کرد
پلتفرم بکت در نظر دارد دو قرارداد آتی بیت کوین خود را در ۲۲ جولای سال جاری آزمایش کند. این پلتفرم که زیرنظر بورس بین قارهای (ICE)، مالک بازار بورس نیویورک، فعالیت خواهد کرد، به دنبال ارائه قراردادهای آتی فیزیکی بیت کوین خواهد بود.
به نقل از کویندسک، در پستی که مدیر ارشد عملیات این پلتفرم روز پنجشنبه نوشته و راهاندازی بکت را به مانند فرود آمدن آپولو ۱۱ بر روی ماه توصیف کرده، بکت آزمایش پذیرفته شدن از سوی کاربران را برای قرارداد آتی بیت کوین آغاز خواهد کرد. گفتنی است که این قراردادها توسط شرکت مالک یعنی ICE، اضافه و معامله میشود.
پیش از این بکت اعلام کرده بود که آزمایش خود را در ماه جولای آغاز میکند اما تاریخ دقیقی برای این کار مشخص نکرده بود.
همچنین ICE جزئیات بیشتری از قراردادهای ماهانه بکت منتشر کرده و مشخصات قراردادهای روزانه را نیز در سایت خود ذکر کرده است.
هر دو قرارداد به ازای هر بیت کوین حداقل نوسان قیمت ۲.۵ دلار خواهند داشت و هر قرارداد شامل یک بیت کوین خواهد بود. حداکثر زمان اعتبار قراردادهای ماهانه تا ۱۲ ماه و قراردادهای روزانه تا ۷۰ روز خواهد بود.
سال گذشته ICE اعلام کرد که قراردادهای آتی فیزیکی برای بیت کوین ارائه خواهد داد؛ برخلاف قراردادهای تسویه نقدی که CME ارائه میدهد، مشتریان در زمان انقضای هر قرارداد بیت کوین واقعی دریافت میکنند.
آدام وایت، مدیر عملیات بکت در این پست نوشت که ماموریت Bakkt پشتیبانی از روند توسعه زیرساختهای مورداعتماد برای مبادلات امن در بازار نوظهور داراییهای دیجیتال است.
پلتفرم قرارداد آتی بیت کوین بکت در ابتدا زمان راهاندازی خود را سال گذشته و سپس ماه ژانویه اعلام کرده بود که هر دو آنها به دلیل انتظار برای دریافت مجوزهای قانونی با تاخیر مواجه شدند. با این حال به نظر میرسید که بخشی از تاخیر هم تقصیر بکت باشد، چرا که فرصتی برای تهیه بیت کوینها و فراهم کردن زیرساخت لازم برای تسویه وجوه در زمان انقضای قراردادها نیاز داشت.
بکت هنوز زمان دقیقی برای راهاندازی نهایی پلتفرم خود مشخص نکرده است.
این شرکت ماه گذشته اشاره کرده بود که تضمین قراردادهای آتی را خود بر عهده خواهد داشت. در گزارشهای قبلی صحبت از قراردادهای روزانه بکت بود و اشارهای به قراردادهای ماهانه نشده بود.
وایت در این باره نوشت:
این تنها یک گام کوچک نیست. این راهاندازی، استاندارد جدیدی را برای دسترسی به بازار ارز دیجیتال به وجود خواهد آورد.
او افزود:
در مقایسه با سایر بازارها، مشارکت نهادی در کریپتو هنوز به صورت محدود است؛ چرا که زیرساختهای بازار و شرایط قانونگذاری این اجازه را نداده است. این منجر به کاهش حجم مبادلات، نقدینگی بازار و همچنین شفافیت در قیمتها نسبت به بازارهای ساختاریافتهای مانند قرارداد آتی نفت خام برنت ICE شده است که یک اطمینان جهانی در تعیین قیمت جهانی نفت به وجود آورده است.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.