وزیر ارتباطات دوباره بر تحول نظام بانکی ایران با بلاک چین تاکید کرد
به نقل از ستاد خبری هشتمین همایش بانکداری الکترونیک، محمد جواد آذری جهرمی درباره به کارگیری فناوری بلاک چین در نظام اقتصادی و بانکی دنیا اظهار داشت که نظام اقتصادی و مالی دنیا با استفاده از فناوریهای نوین و کارآمد از جمله بلاک چین دچار تغییر و تحولاتی شده است و مسئولان نظام اقتصادی و مالی ایران نیز باید بلاک چین را به عنوان تکنولوژی و پروتکلی با نکات مثبت و در عین حال دارای تهدیداتی ناشی از تغییر، بررسی و از آن استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که در مقابل بلاک چین بازگشت به عقب معنی ندارد، ادامه داد:
بدون شک فناوری بلاک چین در چند سال آینده تحولاتی عظیم و زیرساختی در پیکره ارتباطات، نظام مالی و اقتصادی، اینترنت اشیاء و سایر حوزهها ایجاد خواهد کرد و باید برای همگام شدن با این فناوری ساختارهای کشور با تغییرات منطبق شود که در غیر این صورت در حوزه فناوری عقب ماندگی خواهیم داشت.
آذری جهرمی، یکی از مسائل مهم تحول نظامهای پرداخت جهان و ایران را گسترش و استفاده از ارزهای رمزنگار دانست و افزود:
همین مسئله توجه بانک مرکزی و نظام بانکی کشور را به خود جلب کرد و دستاورد آن پیشرفت و مطالعات مناسب در این زمینه است؛ باید بدانیم که بیت کوین، همه کارکرد ارزهای دیجیتال و فناوری بلاک چین نیست و باید موضوع ارزهای دیجیتال و بلاک چین را به صورت جدی پیگیری کرد.
همچنین بخوانید: آذر جهرمی: قصد مقابله با بلاک چین را نداریم
وی در خصوص تحول نظام بانکی، اظهار داشت:
نظام بانکداری الکترونیکی کشور ما تا به امروز بر اساس خدمات ابری بوده و تغییر زیرساختهای بانکی ما با استفاده از فناوری بلاک چین و کاربردهای متعدد و بینظیر آن میتواند نظام بانکداری ایران را متحول کند و با استفاده از زیرساختهای نوین به سوی بانکداری دیجیتال گام برداریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برگزاری هشتمین همایش بانکداری الکترونیک، گفت:
هشتمین همایش بانکداری الکترونیک با محور انقلاب بلاک چین با توجه به گفت وگوی کارشناسان ارشد نظام فناوری، مالی و بانکی کشور میتواند در ایجاد موقعیت هم افزایی برای تحقق تحول در نظام بانکداری با استفاده از بلاک چین و بررسی دیدگاهها موقعیت مناسبی را فراهم کند.
یادآور میشود، هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت با موضوع انقلاب بلاک چین در روزهای ۹ و ۱۰ بهمنماه ۹۷ در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار می شود.
مهمترین هدف از برگزاری هشتمین همایش بانکداری الکترونیک، بحث و تبادل نظر در خصوص آخرین تحولات صنعت بانکداری الکترونیک است؛ فناوری زنجیره بلوک و دفاتر توزیعشده، ارزهای دیجیتال، سامانههای پرداخت جایگزین، فناوریهای مالی، پرداخت و بانکداری باز، تقلب، پولشویی، کلاهبرداری و روشهای مقابله با آن و تحول دیجیتال از عمده محورهای آن است.
به نظر من قبول نکنن بهتره بعدش تو اینده کسی صنعتی ماین میکنه میگه باید مجوز بگیری یا تعرفه برق بیشتر یا مالیات