ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۱۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۶۹,۸۸۳ تومان

تحقیقات دانشگاه MIT: بلاک چین بر خلاف آنچه تصور می‌شود، هک شدنی است !

تحقیقات دانشگاه MIT: بلاک چین بر خلاف آنچه تصور می‌شود، هک شدنی است !

طبق مقاله‌ی منتشر شده توسط مجله‌ی فناوری ام‌آی‌تی روز ۱۹ فوریه (۳۰ بهمن)، فناوری بلاک چین علی‌رغم دیدگاه عموم به عنوان یک فناوری امن، در معرض آسیب‌پذیری است. 

مجله‌ی فناوری ام‌آی‌تی تماما متعلق به موسسه‌ی فناوری ماساچوست آمریکا (MIT) است. در مقاله‌ی اخیری که در این مجله به چاپ رسیده، از بلاک چین به عنوان فناوری‌ای یاد می‌شود که نظام اقتصادی پیچیده‌ای بر مبنای رفتار غیرقابل پیش‌بینی انسان به وجود می‌آورد.

در این مقاله بسیاری از نقاط ضعف امنیتی مربوط به ارزهای دیجیتال و پلتفرم‌های قراردادهای هوشمند از آغاز پیدایش آنها بررسی شده و به تعدادی از وقایع اخیر از جمله حمله‌ی دوبار خرج کردن که در یکی از بزرگ‌ترین صرافی‌های ارزهای دیجیتال ایالات متحده به نام کوین بیس در ۷ ژانویه رخ داد، اشاره شده است.

همچنین بسیاری از موقعیت‌هایی که فناوری بلاک چین را بسیار آسیب‌پذیر می‌کند از جمله خطاهای انسانی بررسی شده و اینچنین نوشته شده است:

در کوتاه‌مدت، همچنان که مردم به فناوری بلاک چین به عنوان یک فناوری امن اعتماد می‌کنند، در موقعیت‌های خاص، آسیب‌پذیری‎‌های آن نمایان می‌شود. گاهی اوقات از گوشه و کنار خبر از کلاه‌برداری‌ها و گاهی نیز خبر باگ‌های نرم‌افزاری ناخواسته به گوش ما می‌رسد. اما مشکل می‌تواند از این نیز فراتر رفته و تعاملات پیچیده بین کدهای کامپیوتر، اقتصاد بلاک چین و طمع انسان، اکوسیستم بیماری را به وجود بیاورد.

تحقیقات دانشگاه MIT: بلاک چین بر خلاف آنچه تصور می‌شود، هک شدنی است !

در این مقاله همچنین به تعدادی از برنامه‌های پیدا کردن باگ، موسوم به باگ بانتی نیز اشاره شده است. در این برنامه‌ها شرکت‌هایی که در حوزه‌ی بلاک چین و ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کنند به هکرهای کلاه سفید در ازای پیدا کردن باگ و ضعف‌های امنیتی در سیستم‌شان پاداش می‌دهند.

به گزارش وبسایت نکست وب (TheNextWeb)، هکرهای کلاه سفید در مجموع ۸۷۸,۰۰۰ دلار در ازای یافتن باگ‌های کریپتو در سال ۲۰۱۸ به دست آوردند.

کوین بیس نیز به تازگی ۳۰,۰۰۰ دلار جایزه در ازای گزارش یک باگ امنیتی جدی در پلتفرم خود قرار داده که بیشترین مبلغی است که تاکنون در بانتی‌های کریپتو توسط یک صرافی در پلتفرم هکروان (HackerOne) به ثبت رسیده است.

مجله‌ی فناوری ام‌آی‌تی پیش از این نیز پیش‌بینی کرده بود که فناوری بلاک چین علی‌رغم بازار نزولی و ناامیدکننده در سال ۲۰۱۸، در ۲۰۱۹ بسیار پرکاربرد و متداول خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تهدید‌های امنیتی و حفظ امنیت در فضای ارزهای دیجیتال می‌توانید به بخش امنیت سایت ارزدیجیتال مراجعه فرمایید.

منبع: cointelegraph

 

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

3 دیدگاه
احمد
احمد
۵ سال قبل

سلام. میشه بفرمایید چی هک شدنی نیست. فقط مرگ هک شدنی نیست . لذا باید از علوم جدید استفاده کرد .

Farhad
Farhad
۵ سال قبل

خداکنه هک شدنی باشه تا ما الکی الکی همینطوری پولدار نشیم یهو بیت بریزه یکمم ضرر کنیم از بس سود کردیم ترکیدیم...!

هوشیار
هوشیار
۵ سال قبل

مث این میمونه بگی آقا دلار بده چون تقلبیشم میزنن سالانه هزاران هزار سرقت مسلحانه میشه

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب