ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۲ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۷۸ تومان

بانک مرکزی اروپا از مردم درباره ارز دیجیتال ملی (یوروی دیجیتال) نظرسنجی می‌کند

بانک مرکزی اروپا از مردم درباره ارز دیجیتال ملی (یوروی دیجیتال) نظرسنجی می‌کند

بانک مرکزی اروپا درصدد است تا دیدگاه‌ها، پیشنهادها و انتقادات شهروندان اتحادیه اروپا را پیرامون طرح یوروی دیجیتال جویا شود.

به گزارش دیکریپت، روز گذشته (یکشنبه)، کریستین لاگارد (Christine Lagarde)، رئیس بانک مرکزی اروپا از آحاد شهروندان اتحادیه اروپا درخواست کرد نظرات خود را با محوریت یوروی دیجیتال با این بانک در میان بگذارند. یکی از پرسش‌هایی که لاگارد از اروپایی‌ها خواسته که به آن پاسخ بدهند این است که آیا خواهان عرضه یوروی دیجیتالی هستند که به هیچ نهاد معتمد واسطه‌ای وابسته نباشد؟

لاگارد با ارسال توییتی حاوی یک نظرسنجی نوشته است:

از آنجا که اروپایی‌ها به‌طور فزاینده‌ای در امور مربوط به پس‌انداز، هزینه‌کرد و سرمایه‌گذاری خود به روش‌های دیجیتال روی آورده‌اند، ما باید خود را برای عرضه یوروی دیجیتال آماده کنیم. من مشتاقانه علاقه‌مندم از دیدگاه‌های شما در مورد این مسئله باخبر شوم.

لاگارد که پیش‌تر ریاست صندوق بین‌المللی پول را در کارنامه داشت، در ویدئوی دیگری می‌گوید:

برگزاری این نظرسنجی عمومی با این هدف انجام می‌شود که مصرف‌کنندگان اروپایی بتوانند ترجیحات و اولویت‌های خود را پیرامون یوروی دیجیتال با ما در میان بگذارند و به ما بگویند که آیا دوست دارند از یوروی دیجیتال همانند یک سکه یا اسکناس یورو استفاده کنند یا علاقه دارند به روش دیگری آن را در دادوستدهای روزانه خود به‌کار بگیرند. فارغ از این‌، شهروندان اتحادیه اروپا باید بدانند در هر صورت، یوروی دیجیتال، پولی است که از پشتوانه بانک مرکزی اروپا برخوردار است و می‌توان با اطمینان کامل به آن تکیه کرد.

لاگارد در ادامه می‌افزاید:

پروژه یوروی دیجیتال هنوز در حال طی مرحله بررسی و سنجش اولیه است.

در بخش دیگری از نظرسنجی بانک مرکزی اروپا از پرسش‌شوندگان خواسته شده تا ترجیحات خود را در مورد یوروی دیجیتال رتبه‌بندی کنند و به سؤالاتی از این دست پاسخ بدهند که چه خدمات، کارکردها یا قابلیت‌هایی برای یوروی دیجیتال متصور هستند که باید در توسعه آن لحاظ شود؟

گفتنی است در نظرسنجی یادشده دو رویکرد به‌روشنی مشهود است. یک رویکرد، توسعه یوروی دیجیتال با حضور نهادهای واسطه برای پردازش پرداخت‌ها است و دیگری حذف هرگونه نهاد واسطه است.

در رویکرد اول، یوروی دیجیتال، به‌عنوان ارزی تعریف می‌شود که حضور بانک مرکزی یا هر نهاد واسطه‌ دیگری در آن برای پردازش پرداخت‌ها الزامی نیست.

در این رویکرد، یوروی دیجیتال، کارکردی همانند پول نقد خواهد داشت، اما به‌صورت دیجیتال. به این ترتیب، کاربران می‌توانند حتی در حالت آفلاین نیز از یوروی دیجیتال استفاده کنند. بنابراین حریم خصوصی و داده‌های شخصی آنها بهتر محافظت می‌شود.

در رویکرد دوم اما نهادهای واسطه، تراکنش‌ها را ثبت و ضبط می‌کنند. آنچه در این میان بدیهی است، این است که رویکرد اول، پا جای پای بیت کوین می‌گذارد؛ بیت کوینی که با وعده حذف نهادهای معتمد میانی به جهانیان عرضه شده است.

ممکن است علاقه مند باشید
نات کوین جدید راه‌اندازی شد
نات کوین جدید راه‌اندازی شد 4 ماه قبل
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب