ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۳۰۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۳۱۰ تومان

۵۸۴ جواز برای تاسیس استخراج ارزهای دیجیتال صادر شده است

۵۸۴ جواز برای تاسیس استخراج ارزهای دیجیتال صادر شده است

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صمت بیان کرد: از زمان ابلاغ مصوبه هیأت وزیران در خصوص استخراج رمزارزها، حدود ۷۹۰ بنگاه و شخص درخواست خود را در سامانه بهین یاب قطعی کرده‌اند و حدود ۵۸۴ بنگاه نیز جواز تأسیس خود را دریافت کرده‌اند و در حال انجام مراحل تکمیلی جهت دریافت پروانه بهره‌برداری هستند.

به گزارش ارزدیجیتال و به نقل از ایلنا، علیرضا هادی در خصوص ارز دیجیتال بیان کرد:

براساس تصویب نامه سال گذشته هیأت وزیران، واحدهای رمزارز جزو واحدهای صنعتی شناخته شده‌اند.

وی در خصوص مجوزهای این واحدها نیز تصریح کرد:

در وزارت صمت دو مجوز عمومی برای واحدهای صنعتی وجود دارد که یکی جواز تأسیس برای آماده‌سازی مقدمات از جمله زمین، زیرساخت‌ها، برق و… خرید و نصب و راه‌اندازی دستگاه‌ها است و دیگری پروانه بهره‌برداری است که وقتی مرحله اول تکمیل شد، پروانه بهره‌برداری صادر می‌شود.

متقاضیان استخراج رمزارز در سامانه بهین‌ یاب ثبت‌نام کنند

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صمت اضافه کرد:

با ارسال دستورالعملی در سال گذشته به سراسر کشور، نحوه ثبت‌نام و ارائه درخواست برای صدور جواز تأسیس رمز ارزها را مشخص کردیم.

هادی گفت:

متقاضیان از طریق سامانه بهین یاب و لینک درخواست مجوز تأسیس رمز ارز، ثبت نام و اطلاعات حداقلی و مشخصات دستگاه ها را ثبت می‌کنند، با فراهم شدن زیرساخت‌های لازم با هماهنگی وزارت نیرو کار شروع می شود تا به مرحله صدور پروانه بهره برداری مانند دیگر مجوزهای صنعتی برسد.

وی ادامه داد:

از زمان ابلاغ این دستورالعمل حدود ۷۹۰ بنگاه و شخص درخواست خود را در سامانه بهین یاب قطعی کرده و حدود ۵۸۴ بنگاه نیز جواز تأسیس خود را دریافت کرده‌اند و در حال انجام مراحل تکمیلی جهت دریافت پروانه بهره‌برداری هستند.

صدور ۱۴ پروانه بهره‌برداری برای استخراج رمزارزها در کشور

۵۸۴ جواز تاسیس استخراج ارزهای دیجیتال صادر شده است

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صمت گفت:

یک بنگاه صرفاً در خارج از مناطق آزاد و ویژه تجاری و ۱۳ بنگاه در مناطق آزاد و ویژه تجاری پروانه بهره‌برداری استخراج رمز ارز را دریافت کرده‌اند و در حال فعالیت و تولید رمزارز هستند.

هادی یادآوری کرد:

از ۱۴ مرداد ۹۸ مصوبه هیات وزیران در خصوص استخراج رمزارز ابلاغ شد، در این ابلاغ، نوع فعالیت و نرخ انرژی (برق و گاز) و مسئول صدور مجوزها (وزارت صمت) تعیین شده است که در همین راستا به همه استان‌ها تفویض لازم را برای صدور مجوزها داده‌ایم و صدور این مجوزها در حداقل زمان ممکن امکان‌پذیر است.

وی ادامه داد:

مهمترین عامل هزینه‌ای تولید انواع رمزارزها از جمله بیت کوین انرژی است و با توجه به انرژی یارانه‌ای در کشورمان، پتانسیل استفاده از این انرژی یارانه‌ای به‌صورت غیرمجاز هم وجود دارد که باید موردتوجه و نظارت قرار بگیرد.

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صمت یکی از مهمترین مسایل برای روی آوردن به استخراج رمزارزها با استفاده از انرژی غیرمجاز را تعرفه دانست و گفت:

به ازای هر کیلوبایت ساعت حدود ۹۶۴ تومان هزینه مصرف است که در هشت ماه سال این هزینه نصف و در چهار ماه پرمصرف سال دو برابر می‌شود که مردم علاقه‌ای با این تعرفه بالا برای استخراج بیت کوین ندارند و برخی ممکن است به سمت استفاده غیرمجاز از انرژی بروند.

هادی افزود:

نرخ بیت کوین در چند ماه گذشته به ۳,۵۰۰ دلار نیز کاهش یافته بود که با در نظر گرفتن قیمت انرژی، استخراج آن به صرفه نبود، با توجه به اینکه مخاطرات استخراج رمزارز رو به افزایش است باید به‌سمت حرفه‌ای شدن و ورود بنگاه‌های بزرگ برویم تا افرادی که روی مخاطرات و تغییرات ناگهانی استخراج شناخت کافی دارند، در این حوزه وارد شوند.

برای دستگاه‌های استخراجی که غیرقانونی وارد کشور شده اند، باید فرم خوداظهاری ارائه شود

وی تصریح کرد:

بنگاه‌های دارای مجوز وارداتشان مشکلی ندارد، تعرفه واردات پایین و ۴ درصد است و دستگاه‌هایی که غیرقانونی وارد شده اند که پیش بینی می شود حدود ۷۰هزار ماینر به‌صورت غیرمجاز در کشور وجود دارد، نیز با ارائه فرم خوداظهاری وارد چرخه فعالیت قانونی خواهند شد که با تداوم این روند صدور پروانه بهره‌برداری ارتقا می یابد.

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صمت، بیان کرد:

شهرک‌های صنعتی سراسر کشور (حدود ۹۶۰ شهرک) مجاز به استقرار این واحدها هستند، در نیروگاه‌ها، مناطق آزاد و ویژه تجاری نیز منعی برای استقرار این دستگاه‌ها به‌صورت قانونی وجود ندارند.

هادی گفت:

پیش بینی‌ها این است که بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار سالانه تولید واحدهای استخراج رمز ارز باشد که برای تأمین ارز مورد نیاز کشور عدد قابل اعتنایی است و پتانسیل رشد در این حوزه وجود دارد.

وی تصریح کرد:

تأمین ارز و سهولت نقل و انتقال پول در این حوزه با توجه به تحریم‌هایی که وجود دارد از مزایای این فعالیت است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

10 دیدگاه
مهرداد جعفری
مهرداد جعفری
۳ سال قبل

سلام جایی هست ک لیست مراکز دارای مجوز دسترسی داشته باشیم ؟ مگه نمیگن کسی دستگاه داره یا مجوز بگیه یا ببره پیش مراکز دارای مجوز (هتلینگ) ؟
خوب اسم و نشانی مراکز دارای مجوز کجا میشه دید ؟
کسی اطلاعی داره ؟

رضاحسینی
رضاحسینی
۴ سال قبل

ارز دیجیتال دگ کوئین چجوری واسه سرمایه گذاری؟ میگن آینده و مکمل پول‌های کاغذی و خرید و فروش میشه درآینده؟

نوید رمضانیان
نوید رمضانیان
۴ سال قبل

کسی از دوستان میتونه کمک کنه اسامی و شماره تماس های ماینینگ های مجوز دار رو در اختیار بنده بذاره

Mohammadreza
Mohammadreza
۴ سال قبل

دوستان به نظرتون واسه برق ماینر پنل خورشیدی بهتره یا ژانراتور

Ehsan
Ehsan
۴ سال قبل

فعلا با این تعرفه برق و قیمت بیت کوین . تعطیلی 4 ماه در سال اصلا نمیصرفه چون اگه دستگاه تراهش بالا بگیری حداقل یک سال و هشت ماه طول میکشه پول دستگاهت برگرده جدا از هزینه های تحویه و خرابی دستگاه ها . اصلا به صرفه نیست
مگر این که قیمت بیت بالا بره تا ماین بصرفه.

حمید
حمید
۴ سال قبل

بین 200 تا 700 میلیون ، درامد رو خوب اومده ، انقد دقیق!

امین بیباک
امین بیباک
۴ سال قبل

در قسمتی "نوع فعالیت و نرخ انرژی (برق و گاز)" اشاره شد و این یعنی اینکه کسانی که از ژنراتور گاز به برق هم استفاده میکنند باید نرخ متفاوتی رو در ازای هر متر مکعب بپردازند؟ و اگر هست تعرفه هاش به ازای هر متر مکعب گاز چقدر هست؟ و اینکه آیا با وجود استفاده از ژنراتور گاز به برق، نیاز به کسب پروانه و مجوز و پروانه هست؟ (البته راجب اسیک)

محمدرضا
محمدرضا
۴ سال قبل

به هیچ عنوان به صرفه نیست
تعرفه گاز برای ژنراتور برای ماینینگ ۴۰۰۰۰ درصد گرانتر میباشد (یعنی چهل هزار درصد گرانتر یا ۴۰۰ برابر گرانتر)
از لینک زیر تعرفه گاز ماینینگ را ببینید
https://arzdigital.com/miners-protest-to-natural-gas-price
به هیچ عنوان چه با گاز و چه با برق به صرفه نیست، بعضی ها فکر میکنند به صرفه است چون نرخ ارز بالا رفته و قیمت برق بدون تغییر همان ۹۰۰ تومان است، ولی واقعیت این است که چند وقت دیگر با توجه به افزایش نرخ ارز، تعرفه برق صادراتی نیز به ۲۰۰۰ تومان افزایش پیدا خواهد کرد
توجه داشته باشید که ابلاغیه تعرفه برق ماینینگ عددی دقیق را مشخص نکرده و فقط عنوان شده : معادل متوسط نرخ برق صادراتی، این یعنی هر وقت لازم باشد میتوانند این تعرفه را اضافه کنند

سجاد
سجاد
۴ سال قبل

ما انشعاب گاز داشتیم. مجوز همینطور. تا فهمیدن برای ماین میخوایم سریع قیمت گاز را تغییر دادن. بی هیچ دلیلی. صرفا چون کاربری کارخونه ماین بود.و به این صورت بار دیگر ضربه فنی شدیم. و من الله توفیق

ممد گولی
ممد گولی
۴ سال قبل

بفهمن . بله متر مکعبی سوبله حساب میکنن باهات .
یعنی اول خواستی بیایی استخراج کنی . باید ببینی چقدر میماسه به اینا و ایا راضی میشن و بسشونه یا که نه بازم بیشتر میخوان .
یعنی فکر منو شما نیستن .
فکر دور زدن تحریم سنگین هستن !

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب