سه دلیل برای رسیدن قیمت اتریوم به ۵۰۰ دلار تا پایان ۲۰۲۰
در پی جهش قیمت بیت کوین، قیمت اتریوم نیز با رشدی چشمگیر به محدوده ۴۴۷ دلار رسیده است. معاملهگران انتظار دارند این ارز دیجیتال بتواند با ادامه روند صعودی خود در آیندهای نزدیک قله ۵۰۰ دلار را نیز فتح کند.
به گزارش کوین تلگراف، دیروز (جمعه)، همزمان با عقبگرد بیت کوین از محدوده قیمتی ۱۵,۹۰۰ دلار به ۱۵,۵۰۰ دلار، بهای اتریوم به سطح ۴۴۷ دلار صعود کرد. با توجه به تکانه صعودی کنونی اتریوم، معاملهگران بر این باورند که دستکم در کوتاهمدت، روند رشد این ارز دیجیتال ادامه پیدا خواهد کرد.
از سه دلیل میتوان نام برد که توجیهکننده ادامه روند صعودی اتریوم طی هفتههای آتی هستند. این سه دلیل عبارتاند از: ساختار تکنیکال خوشبینانه نمودار اتریوم در بازه زمانی درازمدت، شاخصهای مثبت درونزنجیرهای و دست آخر راهاندازی بهروزرسانی موردانتظار اتریوم ۲.۰.
پیشتر معاملهگری با نام مستعار کریپتو کاپو (Crypto Capo) طی توییتی با انتشار نمودار هفتگی اتریوم، از احتمال وقوع دو سناریوی احتمالی برای این ارز دیجیتال خبر داده بود.
در سناریوی اول که سناریویی نزولی است، احتمال دارد پس از یک افت شدید، شاهد وازنی سطح حمایت در محدوده ۳۶۰ دلار باشیم. در سناریوی دوم اما که سناریویی صعودی است، احتمال دارد با تأیید سطح ۳۶۰ دلار بهعنوان یک سطح حمایت، بهای اتریوم بتواند آستانه ۸۰۰ را هم لمس کند.
کریپتو کاپو با اشاره به سطح حمایت ۳۶۰ دلار مینویسد:
اگر این سطح حفظ شود، چندان دور از انتظار نیست که در ماههای آتی شاهد قیمت ۸۱۵ دلار نیز باشیم.
از زمان انتشار پیشبینی کریپتو کاپو، اتر توانسته با قدرت از محدوده حمایتی ۳۶۰ دلار دفاع کند. هماکنون نیز این ارز دیجیتال در حال آزمایش سطح مقاومت ۴۵۰ دلار است؛ سطحی که همچنان بهعنوان سد مقاومتی مستحکمی پیش روی اتریوم قرار دارد.
با شکست این سطح مقاومتی، انتظار میرود که بریک اوت (شکست سطوح مهم) سریعی رخ دهد؛ از همین رو است که معاملهگران پیشبینی میکنند که بهای اتر نسبت به هفتههای گذشته، افزایش قیمت بیشتری را تجربه کند.
دادههای پلتفرم تحلیلی اسکیو (Skew) نیز نشان میدهد که حجم معاملات آتی ۲۴ ساعت گذشته اتر از اواخر ماه اکتبر به این سو با افزایش چشمگیری مواجه شده است. این نشان میدهد که معاملهگران، حساب ویژهای روی سطح ۴۵۰ دلار باز کردهاند؛ سطحی که اتریوم یا از آن دفاع میکند، یا آنکه تلاش میکند از سد آن بگذرد.
دادههای دریافتی از اینتودبلاک (IntoTheBlock) نیز نشان میدهد که هماکنون ۷۵ درصد از آدرسهای اتریوم در سود هستند. از این نظر، اوضاع و احوال بیت کوین، خیلی بهتر است و در حال حاضر، ۹۸ درصد از آدرسهای آن در سود هستند.
بدون تردید، وقتی سرمایهگذاران با مقادیر زیادی سود محققنشده در داراییهای خود مواجه هستند، تمایل بیشتری به فروش دارایی خود دارند. بنابراین، اختلاف فاحش میان آدرسهای در سود اتریوم و بیت کوین میتواند نشانهای دال بر این باشد که روند صعودی اتریوم هنوز جای رشد بیشتری دارد.
انتظار میرود در تاریخ ۱ دسامبر (۱۱ آذر)، اتریوم ۲.۰ راهاندازی شود. شماری از تحلیلگران بر این باورند که وقوع این رخداد میتواند به کمبود عرضه اتر منجر شود.
گفتنی است بر اساس سیستم سهامگذاری اتریوم ۲.۰، کاربران میتوانند ۳۲ اتر را سهامگذاری کنند و در مقابل از پاداشی ۱۵ درصدی بهرهمند شوند. سهامگذاری درواقع بهمعنای تخصیص اتر به آدرسهای قرارداد اتریوم ۲.۰ است. در طول دوره سهامگذاری، کاربران نمیتوانند اترهای خود را جابهجا یا از آنها استفاده کنند و تنها میتوانند با توقف سهامگذاری، داراییهای خود را برداشت کنند.
اگر سهامگذاری بتواند جای خود را میان کاربران باز کند، میتوان سود پایدار و نسبتاً کمریسکی از آن بهدست آورد. با جا افتادن این روش، تعداد اترهای در گردش بهشدت کاهش خواهد یافت.
با مشارکت هرچه بیشتر کاربران در سیستم سهامگذاری، اترهای کمتری فروخته میشود؛ در نتیجه چندان دور از انتظار نیست که با رشد شدید تقاضا برای اتر، بهای این ارز دیجیتال بتواند از سد مقاومتی ۴۵۰ دلار عبور کند.
تو متن مقاله ۸۰۰ دلار گفته شده فکر کنم سرمقاله به اشتباه ۵۰۰ دلار درج شده