دلایل رشد ۸۵ درصدی قیمت تزوس در ماه گذشته چه بود؟
کارشناسان و تحلیلگران از بهبودهای اعمالشده روی پروتکل تزوس، پاداش سهامگذاری جذاب و افزایش پذیرش این ارز دیجیتال در کاربردهای دنیای واقعی، از عواملی یاد میکنند که آتش صعود قیمت تزوس را داغ کردهاند.
به گزارش کوین تلگراف، اگر بخواهیم از لحاظ تعداد کاربران فعال، شبکههای مبتنی بر قراردادهای هوشمند را بررسی کنیم، اتریوم با فاصله زیاد برترین پروتکل لایه اول است. این در حالی است که در بحث تبدیلشدن به «کامپیوتر جهان»، اتریوم رقبای زیادی را پیش روی خود میبیند. این رقبا با ارائه راهکاری برای تراکنشهای گران و کند، در حال جذب کاربران زیادی هستند.
بلاک چین اثبات سهام تزوس، یکی از همین شبکههاست که طی یک ماه گذشته عملکرد خوبی از خود به جای گذاشته است. بلاک چین تزوس بهگونهای طراحی شده است که بتواند بدون نیاز به هارد فورک تغییر کند.
دادههای بازار نشان میدهد که تزوس از ۲۰ ژوییه (۲۹ تیر) که به کف ۲.۰۹ دلاری خود رسید، با رشدی ۱۶۵ درصدی، دیروز موفق شد تا ۵.۵۳ دلار اوج بگیرد. روز گذشته حجم معاملات روزانه این ارز دیجیتال هم تا ۱ میلیارد دلار بالا رفت.
بهروزرسانی اخیر گرانادا (Granada)، پذیرش تزوس توسط مؤسسات بانکی بزرگ و پاداش سهامگذاری جذاب این ارز دیجیتال باعث شده است تا این ارز دیجیتال رشد قابلتوجهی را تجربه کند.
بهروزرسانی تزوس و کاهش کارمزدها
همان طور که پیشتر گفتیم، بلاک چین تزوس میتواند بدون نیاز به اجرای هارد فورک، تغییر کند.
تا به اینجا این شبکه بلاک چینی ۷ بهروزرسانی موفق را تجربه کرده است. ۳ مورد از این بهروزرسانیها در سال جاری میلادی راهاندازی شدهاند و آخرین مورد از آنها گرانادا بود که اوایل ماه آوریل (اوایل مرداد) روی شبکه اجرا شد.
بر اساس گفتههای تیم بهروزرسانی تزوس، با اجرای گرانادا، زمان تولید هر بلاک از ۶۰ ثانیه به ۳۰ ثانیه کاهش یافته است. کارمزدهای پرداختی در تزوس هم ۳ تا ۶ برابر کاهش یافتهاند.
در بهروزرسانی گرانادا یک مکانیزم جدید هم گنجانده شده است که باعث ایجاد مقادیر زیادی نقدینگی غیرمتمرکز بین XTZ و tzBTC میشود. این امر از طریق ایجاد مقدار کمی از تزوس در هر بلاک و سپردهگذاری آن در یک قرارداد هوشمند بازارساز محصول ثابت ممکن میشود.
مؤسسات بانکی بزرگ و پذیرش تزوس
کریپتو فایننس (Crypto Finance AG) و پلتفرم کسبوکار به کسبوکار سوئیسیِ اینکور (InCore، از جمله شرکتهایی بودند که پذیرش تزوس را آغاز کردند و همین مسئله شعله صعود تزوس را داغتر کرد. هر دو شرکت قصد دارند با استفاده از تزوس، ابزاری تازه برای توکنسازی داراییها بسازند.
این دو شرکت با ایجاد یک استاندارد توکنی جدید که از آن با عنوان DAR-1 یاد میشود، بهدنبال آن هستند که قابلیتی جدید و مبتنی بر قراردادهای هوشمند برای استفاده از بازارهای مالی ایجاد کنند. استفاده از این استاندارد جدید در موضوعاتی نظیر ضدپولشویی و نظارت بر داراییها از جمله برنامههای این دو شرکت در همکاری با تزوس است.
پاداش سهامگذاری جذاب
یکی دیگر از عواملی که باعث ورود بسیاری از سرمایهگذاران به بازار تزوس شده است، سود بالای سهامگذاری در این ارز دیجیتال است؛ این سود بالا سبب شده است که بسیاری از تزوسها از چرخه خارج و سهامگذاری شوند.
بر اساس دادههای استیکینگ ریواردز (StakingRewards)، در حال حاضر سهامگذاری XTZ سود سالیانه ۷.۸۵ درصدی دارد. افرادی هم که آشنایی بیشتری با حوزه فناوری دارند میتوانند با تبدیلشدن به یک بیکر (Baker)، سود سالیانه ۸.۷۳ درصدی دریافت کنند.
سهامگذاری تزوس کار چندان سختی نیست و کاربران بهراحتی میتوانند از طریق کیف پول پیشنهادی پروژه اقدام به سهامگذاری ارزهای خود کنند. صرافیهای زیادی نظیر کوین بیس، کراکن و بایننس هم از سهامگذاری این ارز دیجیتال پشتیبانی میکنند.
دادههای TZStats نشان میدهد که در حال حاضر ۷۷.۶۵ درصد از تزوسهای در چرخه، سهامگذاری شدهاند و این موضوع باعث شده است تا تزوسهای موجود در بازار بهشدت کاهش پیدا کند؛ عاملی که در افزایش قیمت این ارز دیجیتال بیتأثیر نیست.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.