ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۵۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۴۳ تومان

موجودی اتریوم صرافی‌ها به کمترین میزان در یک ماه اخیر رسید؛ ۳ دلیل برای این اتفاق

موجودی اتریوم صرافی‌ها به کمترین میزان در یک ماه اخیر رسید؛ ۳ دلیل برای این اتفاق

پس از افزایش حجم اترهای سهام‌گذاری‌شده در اتریوم ۲.۰ و نزدیک‌ترشدن به تاریخ راه‌اندازی به‌روزرسانی موردانتظار لندن، حجم اترهای موجود در صرافی‌ها به کمترین میزان خود رسیده است.

به گزارش کوین تلگراف، طی هفته گذشته، تحلیل‌گران هوشیار حوزه ارزهای دیجیتال متوجه تغییری جالب در بحث موجودی اترهای روی صرافی‌ها شدند و این در حالی است که کمتر از یک ماه دیگر به راه‌اندازی به‌روزرسانی لندن باقی‌مانده است.

داده‌های شرکت تحلیل درون‌زنجیره‌ای کریپتو کوانت (CryptoQuant) نشان می‌دهد که میزان حجم اترهای صرافی‌ها در بازه‌های روزانه به کمترین میزان از ابتدای ماه ژوییه تا به حال رسیده است.

موجودی اتریوم صرافی‌ها به کمترین میزان در یک ماه اخیر رسید؛ ۳ دلیل برای این اتفاق

برای این که ببینیم آیا کاهش موجودی صرافی‌ها نشانه‌ای مثبت است یا نه، بهتر است نگاهی به برخی عوامل مهم بیندازیم. افزایش تقاضا برای اتر و سهام‌گذاری در اتریوم ۲.۰، افزایش فعالیت‌ها در حوزه امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) و هیجانات احتمالی معامله‌گران در ارتباط با طرح بهبود شماره ۱۵۵۹ اتریوم از جمله دلایل کاهش موجودی صرافی‌ها عنوان شده است.

۶ میلیون اتر سهام‌گذاری‌شده

قرارداد سپرده‌گذاری اتریوم ۲.۰ را می‌توان یکی از دلایلی دانست که باعث افزایش تقاضا برای اتریوم شده است. داده‌های تازه نشان می‌‌دهد که تا پایان ماه گذشته میلادی، ۶ میلیون واحد اتر در این قرارداد، سپرده‌گذاری شده است.

داده‌های کریپتوکوانت بیانگر آن است که پنجشنبه گذشته (۱ ژوییه) شاهد خروج گسترده سرمایه از صرافی‌ها بودیم. این میزان از ماه ژانویه ۲۰۲۱ (بهمن ۹۹) تا به حال بی‌سابقه بوده است. گفته می‌شود که روز پنجشنبه ۵۹۶۰۰۰ اتر از صرافی‌ها خارج شده است.

موجودی صرافی‌ها

داده‌های اتر ۲ لانچ پد (Eth2 Launchpad) نشان می‌دهد که در حال حاضر ۶,۱۶۶,۶۶۱ اتر سهام‌گذاری شده است؛ با این اوصاف می‌توان این گونه عنوان کرد که بخش بزرگی از این اترها سهام‌گذاری شده‌اند.

افزایش ارزش دیفای

می‌توان حوزه دیفای را به‌عنوان یکی دیگر از مقصدهایی معرفی کرد که سرمایه‌های خروجی به آن وارد شده است. ارزش توکن‌های این حوزه با افزایش همراه بوده است و از سوی دیگر شاهد بیشترشدن سرمایه‌های قفل‌شده دیفای بوده‌ایم.

ارزش قفل‌شده در دیفای
ارزش قفل‌شده در دیفای

با وجود اینکه بیت کوین و اترهای زیادی در پروتکل‌های دیفای قفل شده‌اند، قیمت آنها طی ۷ روز گذشته نوسانات چندانی را تجربه نکرده است؛ با توجه به داده‌های دون آنالیتیکس (Dune Analytics)، افزایش ارزهای قفل‌شده در پروتکل‌های دیفای را می‌توان ناشی از افزایش ارزش توکن‌های سپرده‌گذاری‌شده دانست. از سوی دیگر میزان این سپرده‌گذاری‌ها ثابت باقی مانده است.

هاردفورک لندن

یکی دیگر از دلایل احتمالی افزایش حجم سرمایه‌های خروجی را می‌توان طرح بهبود اتریوم ۱۵۵۹ دانست.

تحلیل‌گران متعددی بر این باور هستند که این طرح بهبود، باعث افزایش قیمت اتریوم خواهد شد. آنها از افزایش کمیابی اتریوم به‌واسطه مکانیزم کاهش اترهای در چرخه و نزدیک‌ترشدن به مکانیزم اثبات سهام که با محیط‌زیست سازگاری بیشتری دارد، به‌عنوان دلایل افزایش قیمت اتریوم پس از اجرای این به‌روزرسانی یاد می‌کنند.

نمودار قیمت اتریوم
نمودار قیمت اتریوم

برخی معتقدند که افزایش قیمت جفت ارز اتریوم/ بیت کوین که ۲۷ ژوئن (۶ تیر) شاهدش بودیم ناشی از این انتظار برای این هاردفورک بوده است. قیمت اتریوم/ دلار هم در آن روز با جهشی نسبی همراه بود.

عملکرد بیت کوین پس از سقوط گسترده ماه گذشته به‌ گونه‌ای بود که می‌توان گفت بیشترین مقاومت را در مقابل سقوط‌ها از خود نشان می‌دهد؛ با این حال قیمت اتریوم از ۲۷ ژوییه تا به حال، رشد بیشتری نسبت به بیت کوین داشته است.

با وجود تمام این مسائل، گزاره ارزش اتریوم در بلندمدت را نمی‌توان نادیده گرفت. گزارش اخیر گلدمن ساکس عنوان می‌کند که اتریوم در آینده ممکن است جای بیت کوین را بگیرد و به ارز دیجیتال شماره یک بازار تبدیل شود.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب