حجم معاملات بیت کوین به بالاترین میزان یک سال گذشته رسید!

حجم معاملات بیت کوین به بالاترین میزان یک سال گذشته رسید!

حجم معاملات روزانه بزرگترین ارز دیجیتال جهان یعنی بیت کوین روز جمعه از ۱۱ میلیارد دلار عبور کرد. این رقم از ۲۵ آوریل سال گذشته، بیشترین میزان معاملات در بازه زمانی ۲۴ ساعته محسوب می‌شود.

در آن زمان میانگین قیمت بیت کوین معادل ۸,۸۴۵ دلار بود اما در حال حاضر قیمت هر واحد از این دارایی دیجیتال به کمتر از نصف و حدود ۴,۰۰۰ دلار رسیده است. هرچند افزایش حجم معاملات نشانه مثبتی از رنگ نباختن علاقه سرمایه‌گذاران به بیت کوین در شرایط نامناسب فعلی بازار است.

به طور جالبی، مقدار معاملات بیت کوین با روند قیمت آن، سال‌ها همبستگی و ارتباط نزدیکی داشت اما با بررسی دقیق‌تر می‌توان دریافت که این ارتباط نزدیک در سقوط اخیر بازار ارزهای دیجیتال که ماه نوامبر اتفاق افتاد، از بین رفت. در آن دوران که قیمت در سراشیبی مرگ افتاده بود، حجم معاملات از روند در پیش گرفته قیمت‌ها پیروی نکرد.

همانطور که در نمودار نشان داده شده، واگرایی بین حجم معاملات تنها برای بیت کوین مشهود نبوده و درباره ارزهای دیجیتال بزرگ دیگری مانند لایت کوین که رتبه چهارم برترین ارزهای دیجیتال از نظر ارزش بازار را در اختیار دارد، اتفاق افتاده است.

حجم معاملات بیت کوین

حجم معاملات بیت کوین به بالاترین میزان یک سال گذشته رسید!

براساس داده‌های کوین‌مارکت‌کپ، قبل از اینکه بیت کوین به ۳,۰۰۰ دلار سقوط کند، در ۱۰ام نوامبر به قیمت ۶,۳۸۵ دلار معامله می‌شد و در ۲۴ ساعت گذشته‌اش حجم معاملات آن به ۳.۷ میلیارد دلار رسیده بود.

هرچند امروز بیت کوین به کمی بیشتر از نصف قیمت آن دوران رسیده است اما حجم معاملاتش در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ میلیارد دلار را پشت سر گذاشته است. این میزان بیش از ۳ برابر حجم معاملاتی است که در ۱۰ام نوامبر شاهدش بودیم و آخرین بار این حجم از معاملات را در آوریل ۲۰۱۸ شاهد بودیم.

همچنین اطلاعات کوین‌مارکت‌کپ نشان می‌دهد که بیشترین حجم خرید و فروش اتفاق افتاده برای پادشاه ارزهای دیجیتال در تاریخ ۵ ژانویه ۲۰۱۸ و زمانی که بیت کوین ۱۷,۴۲۹ دلار بود، با ۲۳.۸۴ میلیارد دلار معامله در تنها یک روز اتفاق افتاد.

حجم معاملات لایت کوین

حجم معاملات بیت کوین به بالاترین میزان یک سال گذشته رسید!

میزان خرید و فروش لایت کوین نیز مسیر مشابه بیت کوین را در پیش گرفته است.

همانطور که در نمودار نیز مشخص است، حجم مبادلات لایت کوین راه خود را از قیمت آن در ماه نوامبر که در قیمت ۵۰ دلار معامله می‌شد جدا کرد، بطوریکه بر اساس اطلاعات سایت کوین‌متریک از ۳۰۰ میلیون دلار به بیش از ۶۰۰ میلیون دلار در روز رسید.

لایت کوین هم‌اکنون در قیمت ۶۰ دلار معامله می‌شود و حجم معاملات آن در ۲۴ ساعت گذشته به ۱.۷۹ میلیارد دلار رسیده که بیش از دوبرابر رقم مشاهده شده در ماه نوامبر برای این ارز دیجیتال است.

تغییرات اندکی که بین حجم خرید و فروش بیت کوین و لایت کوین و رابطه آن با قیمت وجود دارد، افزایش بیش از دوبرابری قیمت لایت کوین به همراه حجم معاملاتش از ماه دسامبر بوده و این در حالی است که بیت کوین رشد نسبتاً اندک حدود ۲۰ درصدی را از کمترین قیمتش تجربه کرده است.

منبع: coindesk
guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

6 دیدگاه
امین
امین
5 سال قبل

متن مستقیم ترجمه کردین . نمودار که تو متن اشاره میکنید رو قرار ندادین

نیما ملک پور
نیما ملک پور
5 سال قبل
پاسخ  امین

سلام
تمامی نمودارهایی که در متن اصلی بهش اشاره شده، در متن ترجمه هم موجوده. منظور از نمودار نشان داده شده در متن، نمودار لایت کوین هست

Trader
Trader
5 سال قبل

آقای ملک پور
افزایش حجم مبادلات روزانه در حالی که روند کلی نزولیست به معنای بیشتر شدن هر روزه میزان فروش است. به عبارت ساده تر، درصد رشد میزان فروش از درصد رشد( شامل رشد مثبت و رشد منفی) میزان خرید، پیشی گرفته و رو به افزایش است. در ابتدای چنین روندی تا یک نقطه ای همچنان این رشد میزان فروش ادامه دارد و به همراه آن افت قیمت به صورت کلی صورت میگیرد اما از یک نقطه ای که قیمت افزایش قابل ملاحظه ای می یابد و در واقع شکاف بین نمودار قیمت و نمودار حجم از بین می رود و این دو به هم میرسند، در آن نقطه می توان نتیجه گرفت که روند صعودی قیمت ها به طور کلی آغاز شده و میزان رشد خرید از میزان رشد فروش پیشی گرفته است. در واقع هنوز ما شاهد به وجود آمدن شکاف بیشتر بین نمودار قیمت و نمودار حجم مبادلات روزانه هستیم که اصولا( توجه کنید که وقتی گفته می شود اصولا یعنی طبق قاعده و اصول اینگونه است اما می تواند استثنا یا خلاف آن هم وجود داشته باشد)، با سقوط قیمت ها مواجه خواهیم شد تا آن نقطه ای که به آن اشاره شد. سقوط قیمت ها تا جایی اتفاق میافتد که اشباع فروش رخ دهد و دیگر جایی برای فروش وجود نداشته باشد. به عبارت دیگر شکاف بین قیمت و حجم مبادلات یا واگرایی، تا یک میزانی امکان وجودی دارد و به آن حد که برسد، بیشتر از آن نخواهد شد. در مورد فشار خرید نیز همین مسئله صادق است و تا یک جایی قیمت افزایش می یابد و بعد از اشباع خرید، با سقوط قیمت ها روبرو می شویم.

نیما ملک پور
نیما ملک پور
5 سال قبل
پاسخ  Trader

سلام
ممنون از شما بابت اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتین. این خبر ترجمه‌ای از متن خبر اصلی کوین دسک بود که منبعش هم در انتهای متن قرار داده شده.
به نظر خودم هم وقتی که نمودارهارو نگاه کردم و اون رو با صحبت‌های شما مطابقت دادم، شروع بازار صعودی قبلی رو در اواخر سال 2016 دیدم. این در حالی هستش که بازار یک سال قبلش از روند نزولی خارج شده بود ولی خب سیگنالی که طبق گفته‌های شما میشد گرفت، یک سال دیرتر عمل کرده بود. به نظرم افزایش حجم معاملات (البته در حالت درستش معاملات تصحیح شده) رو اگه با کاهش حجم کل بازار در کنار هم در نظر بگیریم، میشه نتیجه گرفت که درصد قابل توجهی از بازار به نوعی نقدینگی پیدا کرده که این هم به نظرم میتونه نکته مثبتی برای شروع یک روند صعودی با استارتی قوی برای بازار باشه.

Trader
Trader
5 سال قبل

احسنت. کاملا درست است.
در مجموع همیشه قاعده و اصل عرضه و تقاضا به عنوان بنیادی ترین اصل در بازارهای مختلف و اقتصاد، صادق است و بازار هرگز از این اصل تخطی نمیکند. در واقع حجم مبادلات روزانه مجموعه عرضه و تقاضا است که عددی که در کوین مارکت کپ و منابع دیگر ذکر می شود، میزان خرید و میزان فروش و یا به عبارت دیگر میزان عرضه و میزان تقاضا را به صورت تفکیک شده بیان نمی کند. ممکن است حجم مبادلات بسیار زیاد شود اما این افزایش ناشی از فشار فروش باشد و لذا باید انتظار سقوط قیمت را داشته باشیم. از جهتی فرمایش شما مبنی بر در نظر گرفتن حجم کل بازار در کنار گردش روزانه میتواند معیاری بهتری برای درک رفتار بازار ارائه بدهد.
سپاس از مطالب خوب و ترجمه روان شما.

نیما ملک پور
نیما ملک پور
5 سال قبل
پاسخ  Trader

بله کاملا درسته فرمایشتون و بنیادی‌ترین اصل بازار، عرضه و تقاضاست.
ممنون از همراهی شما و به اشتراک‌گذاری اطلاعاتتون