دادههای مختلف نشان میدهد که سرمایهگذاران نسبت به روند صعودی قیمت اتریوم بعد از اصلاح ۳۶ درصدی تا ۱,۳۰۰ دلار، امیدوارند و پیشبینی میکنند این ارز دیجیتال تا ۲,۰۰۰ صعود میکند.
به گزارش کوین تلگراف، قیمت اتریوم ۲۰ فوریه (۲ اسفند) تا اوج ۲۰۱۵ دلاری پیش رفت. این مسئله باعث شد تا در چندین شاخص، شاهد افزایش شدید خوشبینی در ارتباط با این ارز دیجیتال باشیم. در حالی که میتوان این افزایش خوشبینی را ناشی از رشد ۱۷۶ درصدی اتریوم از ابتدای سال ۲۰۲۱ تا به اینجا دانست، نباید از اهمیت آن در میان سرمایهگذاران غافل شد.
یکی از دلایل اصلی احساسات مثبت حاکم بر بازار اتریوم، عرضه قراردادهای آتی CME برای اتریوم است. از سوی دیگر، داراییهای صندوق سرمایهگذاری اتریوم شرکت گری اسکیل (Grayscale) به ۶.۳ میلیارد دلار رسید. بهعلاوه، تبوتاب بازار امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) هم همچنان رو به افزایش است و در حال حاضر بیش از ۲۱ میلیارد دلار اتر در این پلتفرمها قرار داده شده است.
شاخص ترس و طمع

در حال حاضر، شاخص ترس و طمع در محدوده ۹۳ قرار دارد که نشاندهنده «طمع شدید» معاملهگران است. بسیاری از معاملهگران از این شاخص بهعنوان سیگنالی برای معاملات معکوسِ روند استفاده میکنند؛ این یعنی، سرمایهگذاران با فرض اینکه طمع سرمایهگذاران عاملی صعودی است، این معیار را بهعنوان یک فرصت خرید در نظر میگیرند؛ اما نباید فراموش کرد که در بیشتر موارد، طمع شدید سرمایهگذاران نشان از اصلاح قریبالوقوع دارد.
بر خلاف معاملهگران خرد که روزبهروز هم بر تعداد آنها افزوده میشود، بازارسازهای باتجربه و نهنگها نسبت به رسیدن قیمت اتریوم به ۲,۰۰۰ دلار شک دارند. جدای از اینکه اصلاح قیمت ۳۶ درصدی بعد از ثبت اوج قیمت منطقی به نظر میرسد، این اصلاح با لیکوییدشدنهای سرمایهگذاران تشدید شد.

بین ۱۹ تا ۲۳ فوریه (۱ تا ۱۳ اسفند)، ۲ میلیارد دلار قرارداد آتی فروش لیکویید شد که نمایانگر ۲۸ درصد از قراردادهای باز بود؛ به همین دلیل میتوان گفت که این مسئله ممکن است بهعنوان یک عامل در تضعیف احساسات صعودی حاکم بر بازار عمل کند. از سوی دیگر شاخص ترس و طمع هم همین مسئله را نشان داده است.
در کمال تعجب، هیچ کدام از این اتفاقات در بازارهای مشتقه اتریوم رخ نداد و هم پریمیوم قراردادهای آتی و هم چولگی (انحراف از توزیع نرمال) اختیار معامله صعودی باقی ماندند.
پریمیوم در محدودهای سالم قرار دارد
با محاسبه اختلاف بین بازارهای آنی و بازارهای آتی، معاملهگر میتواند صعودی یا نزولی بودن بازار را اندازهگیری کند.
در بازه سهماهه، پریمیوم قراردادهای هوشمند در مقایسه با بازارهای آنی معمولی، معمولاً ۱۰ درصد یا بیشتر است. هر زمان این درصد کاهش پیدا کند یا به بازه منفی برسد، نشاندهنده احساسات منفی بر بازار خواهد بود. این حالت «عقبگرد» نام دارد و نشان میدهد که روند بازار بهسمت نزولیشدن در حرکت است.

نمودار بالا نشان میدهد که اوج این شاخص ۲۰ فوریه و در محدوده ۳۰ درصد بوده است. در آن زمان قیمت اتریوم اوج تازهای ثبت کرد. شایان ذکر است که در طول اصلاح قیمت اتریوم و سقوط به ۱,۳۰۰ دلار هم این شاخص در بالای محدوده ۱۶ درصد باقی ماند. این دادهها نشان میدهد که سرمایهگذاران حرفهای نسبت به افزایش بالقوه قیمت اتریوم رویکردی مثبت دارند.
چولگی قراردادهای اختیار معامله صعودی است
در بحث بررسی قراردادهای اختیار، دلتای ۲۵ درصدی چولگی، عاملی تعیینکننده به حساب میآید. این شاخص، اختیارهای خرید (کال) و اختیارهای فروش (پوت) را در کنار هم مورد بررسی قرار میدهد.
وقتی که پریمیوم اختیارهای فروش بالاتر از اختیارهای خرید با ریسک مشابه، بیشتر شود، این معیار منفی خواهد شد. چولگی منفی نشانهای صعودی است. در سوی دیگر، در صورت نزولی بودن بازار، این معیار وارد محدوده مثبت میشود.
طی یک ماه گذشته، دلتای چولگی وارد محدوده مثبت نشده است؛ از همین رو، مدرکی دال بر اینکه معاملهگران بازار اختیار دیدگاهی نزولی دارند، وجود ندارد.

این دادهها امیدوارکننده هستند؛ با توجه به اینکه اتریوم با افزایش شدید فشار فروش همراه بوده است، ولی قراردادهای آتی و معاملات اختیار همچنان در محدوده صعودی قرار داشتند، میتوان برداشت کرد که این دادهها امیدوارکننده است.
رفتهرفته و هر چه اتر بیشتر از کف ۱,۳۰۰ دلاری خود فاصله بگیرد، اطمینان سرمایهگذاران نسبت به نشکستن روند صعودی بیشتر میشود.
سلام نمودارهای شاخص ترس و طمع را چه سایتی نشون میده
سلام دوستان
چطور میشه فهمید کارمزد خرید و فروش هر ارزی در بایننس چقدره ؟ مرجع یا سایتی هست که قبل از خرید و فروش متوجه آن بشیم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
کارمزد خرید ویا فروش هر ارز در باینانس یک صدم مبلغ معامله هست. یعنی اگر 100 واحد از هر ارزی رو بخرید یا بفورشید معادل یک واحد از اون رو بعنوان کارمزد باید بپردازید که اتوماتیک خود سیستم ازشما کم میکنه
این تازه کارایی که میان پولکادات و کاردانو رو با اتریوم مقایسه میکنن باید حالشون رو چند سال دیگه پرسید.اخه لامصب تو که سواد نداری فقط چهارجا یه چی خوندی برای چی نظر میدی؟همین شماها اعتقاد دارید دوج کوین هم روزی جای بیت کوینو میگیره….تا قبلش پای نتورک استخراج میکردید با گوشی حالا صاحب نظر شدید😂
الحق که خیلی بی سوادی الحق🤣🤣🤣🤣🤣
عزیزم شما کارمزد بده
اصلا کاری نداشته باش تکنولوژی شاردینگ قراره چیکار کنه
در رابطه با اتریوم 2 مطالعه کن کارمزدها بشدت میاد پایین و کلی اتفاق های دیگه بیت و اتر از کل بازار جدا هستن اصلا هیچ کوین و توکنی با اینا قابل مقایسه نیستن
درسته اتریوم هم میتونه شاردینگ و پیاده کنه ولی اینکه یه تکنولوژی این و از قبل انجام داده باشه
ومقیاس پذیری که عامل مهم و خیلی خیلی مهمی هست رو از اول مد نظر قرار داده فرق داره
من نمیگم اتریوم بده ولی خداییش دیروز برای یه تراکنش تو یونی سوآپ 45 دلار!!!ازم گرفت…
خب این که مثل سم میمونه………………….
سواد؟؟؟! من نمیدونم چرا هر کی اعتماد به نفس کاذب داره به بقیه انگ بی سواد میزنه!! باشه تو با سواد!! همش دنبال لشکر کشی نباشید هرکی نظر خودشو داره تو چرا دلت میسوزه. حالا بره بالا بیاد پایین به تو چی میرسه مگه تو ساختیش که انقدر غیرت داری روش؟!
هلد کنید اینده نزدیک خوبی داره بلاکچین اتریوم تغیراتی انجام میشه
کاربران میگن سیگنال بدید خوب بفرما سیگنال از این بهتر؟خدایی سیگنالهای این سایت تا الان قریب به اتفاق درست بوده.خدا قوت ارز دیجیتالیها.چند ساله میشناسم این سایت را.
دیدید درست میگفتند بچهای ارز دیجیتال دست مریزاد
الحمدلله
ممنون از مطالب زیباتون ولی باید در املاء و نوشتار بیشتر دقت کنید چون از اهمیت مطالب کاسته میشه و به اعتبار سایت لطمه خواهد زد.
چشم آقا معلم
ممنون از ارزدیجیتال بابت اخبار و مطالب مفید .
ارز دیجیتال براچی اومده اصن.؟
هزینه کارمزد اتریوم بالاست.
در آینده ای نزدیک بازی رو به پولکادات و کاردانو خواهد باخت
نه عزیز وقتی اتریوم دو بیاد و راهکار و راهبرد های این ارز برای کم کردن کارمز به وقوع بپیونده امنجا خواهیم داد که به راحتی به بالای دو هزار دلار میرسد و سقف قبلی و میشکونه میره برای رقابت با بیتکوین
خخخ فقط بهش بگو اروم اروم برو که بیت کوینو بیچاره نکنی
درتاریخ 24 فروردین اتریوم یه بروزرسانی انجام میده بنام برلین… طی این بروزرسانی هزینه تراکنشهای تحت شبکه اتریوم به شدت کاهش پیدا میکنه…. تحلیلگران معتقدند این کاهش شدید فی تراکنش ها باعث عدم صرفه و کناره گیری خیلی از ماینرها میشه و درنتیجه ممکنه قییمت اتر رو هم بالاتر ببره . درعین حال باعث کاهش سختی شبکه اون هم خواهد شد. ضمنا رفاز نهایی که فاز بعدی خواهد بود اتریوم 2 کاملا اجراخواهد گردید و دیگه استخراج اتر نخواهیم داشت