ارز‌ها: ۳۴,۱۰۰
ارزش بازار: ۳.۲۷۵ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۹۱,۵۳۳ تومان
بایننس بلیت‌های NFT برای مسابقات تیم فوتبال لاتزیو ایتالیا به فروش می‌رساند

بایننس بلیت‌های NFT برای مسابقات تیم فوتبال لاتزیو ایتالیا به فروش می‌رساند

صرافی بایننس اعلام کرد که فروش بلیت‌های مسابقات لاتزیو (S.S Lazio)، یکی از محبوب‌ترین باشگاه‌های فوتبال ایتالیا از طریق توکن‌های غیرمثلی (NFT) را برای فصل آتی ۲۰۲۲/۲۳ راه‌اندازی می‌کند. خریداران می‌توانند از بلیت NFT خود برای بازدید از استادیوم المپیکو شهر رم و تماشای بازی‌های خانگی تیم موردعلاقه‌شان استفاده کنند. علاوه بر دسترسی به ورزشگاه، دارندگان بلیت دیجیتال می‌توانند از ۲۰ درصد تخفیف برای خرید بلیت‌های بازی‌های باشگاه در لیگ اروپا و ۱۰ درصد تخفیف برای هر محصولی که در فروشگاه باشگاه لاتزیو فروخته می‌شود.

برای خرید بلیت، طرفداران لاتزیو باید یک حساب کاربری در بایننس باز کنند و به پلتفرم بایننس فن توکن (Binance Fan Token) بروند. گفتنی است که بایننس از پاییز گذشته با عقد قراردادی ۳۰ میلیون یورویی، برای ۲ سال به اسپانسر اصلی پیراهن باشگاه لاتزیو تبدیل شد.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
سعید نادری
 مشاهده منبع خبر
Bitcoin.com
نظرات کاربران
برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.