ارزش بازار: ۲.۴۹۳ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۴۲,۴۷۱ تومان
سازمان ملل: تلگرام به مرکز پولشویی و کلاهبرداری ارزهای دیجیتال تبدیل شده است

سازمان ملل: تلگرام به مرکز پولشویی و کلاهبرداری ارزهای دیجیتال تبدیل شده است

طبق گزارش اخیر سازمان ملل متحد، تلگرام به پلتفرم اصلی شبکه‌های جنایی در جنوب شرق آسیا تبدیل شده است. این نرم‌افزار پیام‌رسان رمزگذاری شده، به کانونی برای پولشویی، کلاهبرداری و تبادل داده‌های سرقت شده بدل گشته است. گروه‌های جنایی سازمان‌یافته با استفاده از ویژگی‌های تلگرام، سالانه بین ۲۷.۴ تا ۳۶.۵ میلیارد دلار درآمد ایجاد می‌کنند. مجرمان از این پلتفرم برای فروش بدافزار و نرم‌افزارهای دیپ‌فیک استفاده کرده و با معامله اطلاعات حساس مانند شماره‌های کارت اعتباری، کلاهبرداری می‌کنند. صرافی‌های ثبت نشده ارزهای دیجیتال در تلگرام، امکان انتقال پول‌های کثیف را تسهیل می‌کنند. تتر (USDT) به عنوان استیبل کوین اصلی در این عملیات‌های غیرقانونی شناخته شده است.

بازداشت پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام، در پاریس به اتهام تسهیل فعالیت‌های غیرقانونی، بحث‌هایی را درباره مسئولیت شرکت‌های فناوری در نظارت بر فعالیت‌های غیرقانونی برانگیخته است.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
سعید نادری
 مشاهده منبع خبر
bitcoinist
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

Yashin64
Yashin64
۱ سال قبل

دنبال حق حساب خودشه

۰
mayer
mayer
۱ سال قبل

سازمان ملل چپول کمونیست خودش خانه جنایتکاران چپول هست نمیخاد فرار رو به جلو کنه،وحشت از این کردن که اپلیکیشنی مثل تلگرام داره سود به مردم میرسونه و روشنگری می‌کنه دستشوتو رو می‌کنه سانسور نمیکنه برا همین بهشون فشار اومده سازمان ملل سانسورچی راکفلری

۰
نمایش بیشتر