ارزش بازار: ۳.۱۸۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۴۱,۰۶۰ تومان
نوسان غیرعادی قیمت چند ارز دیجیتال در بایننس

نوسان غیرعادی قیمت چند ارز دیجیتال در بایننس

صرافی بایننس ساعاتی قبل اطلاعیه‌ای را درباره نوسان غیرمعمول قیمت ارزهای دیجیتال سان (SUN)، آردور (ARDR)، اسموسیز (OSMO)، فان توکن (FUN) و گُلِم (GLM) منتشر و اعلام کرد که در حال بررسی شرایط و برنامه‌ریزی برای برخورد با حساب‌های مشکوک به ارتباط با این نوسانات قیمتی است. چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل بایننس نیز کمی بعد در صفحه شخصی خود اعلام کرد که یکی از کاربران این صرافی به‌طور عادی مقداری وجه به حساب خود واریز و شروع به خرید کرده است و هیچ هکری در این واریزها و نوسانات غیرعادی دست نداشته است. گفتنی است بایننس پس از این اتفاق حساب چند کاربر را که ظاهراً‌ از این نوسان‌ها کسب سود کرده بودند، موقتاً مسدود کرد.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
محمد‌امین علی‌یاری
 مشاهده منبع خبر
CoinTelegraph
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ارزدیجیتال
ارزدیجیتال
دقایقی قبل
همراهان گرامی، ضمن سپاس از صبوری شما در ساعات گذشته، بخش گفت‌وگوی «ارزدیجیتال» مجددا فعال شد. تمام تلاش ما در این روزهای دشوار، حفظ این پل ارتباطی و تداوم اطلاع‌رسانی است. برای پیشگیری از ایجاد محدودیت‌های مجدد و جهت تداوم فعالیت و پایداری این مسیر، خواهشمندیم در پیام‌های خود ملاحظات و چارچوب‌های لازم را رعایت فرمایید. همچنین برای آگاهی از آخرین وضعیت پلتفرم‌های داخلی، می‌توانید به پست بلاگ «وضعیت صرافی‌ها در قطعی اینترنت؛ کدام صرافی‌ها واریز و برداشت و معاملات دارند؟» مراجعه کنید. امیدواریم این فضا بستری برای همفکری و عبور از چالش‌های پیش‌رو باشد.
۰
urkbgmh
urkbgmh
۳ سال قبل

داش وقتی میاد پایین هرچند تو قدیم خریده بودی باز تو سود باشی یخورده از مبلغت میاد پایین
ولی اینا توی اون پایین اومده تو سود بودن این جا یه سوال پیش میاد
که چرا سود میکنن به طور غیر معمولی و شکی ایجاد میشه
اینا هم بستن که ی وقت هکر یا چیز دیگه ای نباشن

۰
esi.mail01
esi.mail01
۳ سال قبل

انگار فقط خودشون باید سود کنن، هر کس دیگه به سود برسه حسابش مسدود میشه

۰
نمایش بیشتر