پنج نشانه که به عقیده تحلیل‌گران نشان‌دهنده روند صعودی است

پنج نشانه که به عقیده تحلیل‌گران نشان‌دهنده روند صعودی است

در ۲۴ ساعت گذشته عملکرد بیت کوین چندان قابل قبول نبوده است. اما با این وجود، پادشاه ارزهای دیجیتال تا به اینجا، سال ۲۰۲۰ را پر بار آغاز کرده است. علیرغم عملکرد بیت کوین در ساعات گذشته، برخی تحلیل‌گران نسبت به روند صعودی این ارز دیجیتال امیدوارند.

به گزارش یوتودی، کریپتو بول (CryptoBull)، از تحلیل‌گران مطرح توییتری، با اشاره به برخی از شاخص‌های تکنیکال عنوان کرده است که بیت کوین در روندی صعودی قرار دارد. مشاهده تقاطع طلایی که در روزهای گذشته شاهدش بودیم در صدر فهرست عواملی قرار دارد که کریپتو بول به آنها اشاره کرده است؛ تقاطع طلایی زمانی رخ می‌دهد که میانگین متحرک پنجاه روزه (MA50)، میانگین متحرک دویست روزه (MA200) را از سمت پایین قطع کند.

پنج نشانه که به عقیده تحلیل‌گران نشان‌دهنده روند صعودی است
توییت کریپتو بول در خصوص عوامل افزایش قیمت بیت کوین

از همه اینها گذشته با نگاهی به حرکات میانگین متحرک، حتی در بازه هفتگی، نیز می‌توان فهمید که بیت کوین روند صعودیِ بلند مدت خود را آغاز کرده است. بنا به نظر کریپتو بول، قیمت بیت کوین از میانگین متحرک پنجاه هفته‌ای و دویست هفته‌ای نیز عبور کرده است.

شکستن چند باره مقاومت روانی ۱۰,۰۰۰ نیز از جمله عوامل دیگری است که تحلیل‌گران را بر آن داشته است که نسبت به روند صعودی بیت کوین امیدوار باشند.

شاخص‌های حوزه استخراج نیز همگی به نفع افزایش قیمت بیت کوین هستند. به عقیده کریپتو بول، هش ریت شبکه و هاوینگ نیز از جمله عوامل تسریع‌کننده در ایجاد روندی صعودی هستند. هاوینگ بیت کوین ماه می (اردیبهشت) رخ خواهد داد و پس از آن پاداش استخراج بیت کوین نصف می‌شود.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

3 دیدگاه
علی
علی
4 سال و 1 ماه قبل

از تمام این دلایل که بگذریم ، مهمترین نشانه عطسه مگس آفریقایی است که گویا تو این هفته 2 بار عطسه کرده :)
پیش به سوی بیت کوین یک میلیارد دلاری .

رضا
رضا
4 سال و 1 ماه قبل
پاسخ  علی

آفرین
همه چیزایی که گفته مثل عطسه مگس آفریقایی میمونه
آدم وقتی یه چیزی تو کله اشه هزار دلیل براش میتراشه که اونو ثابت کنه ولی ممکنه اون چیز فقط یه خیال باشه این همه اختلاف بین آدما به خاطر همینه
آدما اکثرشون تفاوت بین دلیل واقعی با توجیه رو نمیدونن. تو علم منطق به اولی میگن دلیل که که معمولا قطعیه و به دومی میگن اماره یا نشانه که ظنیه و قطعی نیست و یه چیز سومی هم که بهش میگن شک. بیشتر چیزهایی که آدما به عنوان دلیل مطرح میکنن از نوع شک هست. دلیل قطعی دلیل واقعی و ثابت کننده هست و اماره که ظنی هست رو بعضی وقتا میشه با اغماض دلیل حساب کرد ولی تا زمانی میشه کمی بهش توجه کرد که دلیلی بر خلاف اون پیدا نشه ولی خیلی وقتا دلیل خلافش پیدا میشه. اما شک به هیچ عنوان قابل اعتنا نیست.
مشکل خیلی از تحلیلگرها اینه که به نشانه هایی متوسل میشن که قبلا چندین بار تصادفا با یک رویداد مقارن شدن. به این کار استقرای ناقص میگن. استقرای ناقص معمولا نقض میشه و به عنوان دلیل نمیشه روش حساب کرد. روزی جهانگردی فرانسوی از روستایی در ایران میگذشت. این روستا نزدیک به هزار نفر جمعیت داشت. از دروازه روستا که وارد شدن اولین فردی که دید چشمانی آبی داشت. کمی بعد دومین فرد را دید که او هم چشمانی آبی داشت. وقتی از روستا خارج میشد ششمین فرد را نیز دید که مجموعا تمام این شش فرد چشمانی آبی داشتند. جهانگرد در سفرنامه خود نوشت من در ایران از روستایی گذشتم که تمام مردم آن چشمانی آبی داشتند و نام آن روستا فلان بود. شخصی مطلع بعدها درباره آن سفرنامه نوشت که از جمعیت هزار نفری آن روستا در آن زمان جمعا هفت نفر چشم آبی در آن روستا بوده اند که تصادفا آن جهانگرد شش تای آن ها را دیده بوده است و هیج کس دیگری را ندیده بود. بنابراین نتیجه گرفته بود که تمام جمعیت آن روستا چشمانی آبی دارند. ولی این نتیجه یه استقرای ناقص هست و حکمی که توش هست یه حکم غلط و باطله یعنی به راحتی با یه ذره جست و جوی بیشتر نقض میشه.
اینا رو برای رضای خدا نوشتم که آقای ناصرفلاح متوجه بشن که خیلی از نوشته های سایت ها و تحلیل تحلیلگرها اصلا قابل اعتنا نیستن