سرمایه گذاران خارجی به دنبال همکاری با استارتاپ‌های ارز دیجیتال ایران

سرمایه گذاران خارجی به دنبال همکاری با استارتاپ‌های ارز دیجیتال ایران

مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات گفت: علاوه بر سرمایه‌گذاران داخلی، ۳ سرمایه‌گذار خارجی برای سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای ارز دیجیتال ایرانی علاقه به همکاری و تأمین مالی دارند.

به گزارش ایبِنا و به نقل از ستاد خبری هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، حمیدرضا احمدیان با اشاره به فعالیت کسب و کارهای جدید در حوزه ارز دیجیتال، افزود:

باید این واقعیت را پذیرفت که علی‌رغم محدودیت‌های ایجاد شده و قانون‌گذاری با توجه به نیاز جامعه و سودآوری بالای حوزه ارزهای دیجیتال، هم‌اکنون کسب و کارهای نوپای متعددی در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت دارند.

مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که قانون‌گذاری ارزهای دیجیتال اهمیت بسیار بالایی دارد، افزود:

در شرایط تحریم مسئله ارزهای دیجیتال می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند اما باید در زمینه مکانیزم و نهادسازی اقتصادی برای ارزهای دیجیتالی هدفمندتر عمل کنیم؛ در صورتی که امروز پرونده ارزهای دیجیتال را رها کنیم و چند سال بعد اقدامات لازم برای قانون‌گذاری را انجام دهیم علاوه بر عقب‌افتادگی، مشکلات زیاد و هزینه‌های سنگینی برای کشور ایجاد می‌شود اما در صورت قانون‌گذاری می‌توان از مزایای آن به‌صورت حداکثری استفاده و از ایجاد هیجان در نظام اقتصادی جلوگیری شود.

وی ادامه داد:

کشور در حال حاضر در مقابل ارزهای دیجیتال سیاستی دوگانه دارد و بانک مرکزی به‌عنوان رگولاتور پولی و بانکی باید با همکاری حاکمیت بتواند نسبت به قانون‌گذاری و تعیین تکلیف فضای ارزهای دیجیتال اقدام کند.

سرمایه گذاران خارجی به دنبال همکاری با استارتاپ‌های ارز دیجیتال ایران

احمدیان درباره نگاه حاکمیت به استارتاپ‌های ارز دیجیتال، خاطر نشان کرد:

در حوزه استارتاپ‌های ارزهای دیجیتال دو نگاه کلی وجود دارد؛ اولین بحث این است که فین‌تک‌ها باید در حوزه ارز دیجیتال وارد شوند، آسیب ببیند و بعد از آن حاکمیت نسبت به قانون‌گذاری و ایجاد فضا اقدام کند؛ بحث دوم، ورود حاکمیت همراه با تعامل با کسب و کارهای فعال برای ایجاد چارچوب و به رسمیت شناختن کسب و کارهای نوپا در حوزه ارزهای دیجیتالی به منظور پایه‌گذاری سالم اکوسیستم است.

وی با اشاره به علاقه سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی برای سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای ارزهای دیجیتال ایران گفت:

بر اساس آخرین آمارها، هم‌اکنون ۳ سرمایه‌گذار خارجی برای سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای ارز دیجیتال ایرانی علاقه به همکاری و تأمین مالی دارند که بیشتر علاقه آن‌ها به سرمایه‌گذاری در حوزه استخراج ارزهای دیجیتال است؛ همچنین سرمایه‌گذاران داخلی برای سرمایه‌گذاری در فین تک‌های ارز دیجیتال علاقه دارند اما با توجه به این که قوانین نیاز اصلی برای تضمین سرمایه است، برای سرمایه‌گذاری تا اعلام سیاست‌ها در حوزه ارز دیجیتال ریسک نمی‌کنند.

احمدیان تأکید کرد:

ایران در حوزه ارزهای دیجیتال کشوری بکر محسوب می‌شود چرا که با وجود مهیا شدن زیرساخت‌های قانونی، زیرساخت‌های حیاتی برای فعالیت این استارت آپ‌ها از جمله بحث انرژی ارزان‌قیمت وجود دارد که باعث شده تا سرمایه‌گذاری در حوزه استخراج ارزهای دیجیتال سودآوری بالایی داشته باشد.

یادآور می‌شود، هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با موضوع انقلاب بلاک چین در روزهای ۹ و ۱۰ بهمن‌ماه ۹۷ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

5 دیدگاه
محمدهادی
محمدهادی
5 سال قبل

دوستان عزیز.
این استراتژی صاحبان سرمایه های مجازی است.
قیمت رو میکشونن پایین ، و حسابی ارز دیجیتال میخرند.
سپس با استراتژی سیستماتیک ، نه مثل ایران، فرد به فرد ،
قیمت ارزهای مجازی بخصوص بیت کوین سه به فلک میکشه ،
جوری که هر بیت تا 25000 دلار میره بالا.
ده سال دیگه ، اگه خدا نخواد و جنگی درنگیره ، اغلب سیستم های
ایران و جهان ، الکترونیکی میشه.
اونوقت ارز مجازی میشه ریشه و حیات دهنده سیستم های مالی جهان
و جوری میشه که مثل الان که میگیم پول کاغذیه ، ارز مجازی هم یه ماهیت
پیدا میکنه. مثلا ارز الکترونیکیه.

مژگان
مژگان
5 سال قبل

ارز دیجیتال تمام شد چرا قبول نمی کنید

سیاوش تریدر
سیاوش تریدر
3 سال قبل
پاسخ  مژگان

کجایی تموم شدنشو ببینی خخخخ

محمدهادی
محمدهادی
5 سال قبل
پاسخ  مژگان

با سلام.
ایشون احتمالا یه ضربه احساسی خوردند ، زندگی رو تموم شده می بینند.
:))

saeed
saeed
5 سال قبل
پاسخ  مژگان

میشه بگی چرا تموم شد؟الان بیت کوین با ارزش 3400 دلار یعنی تموم شدن؟ فیسبوک رو نگاه کن چن سال پیش توی شبکه های اجتماعی یکه تاز بود حالا با ورود اینستاگرام و خیلی از شبکه های اجتماعی چقد افت کرده ولی تموم نشده این رو باید قبول کرد که ارز دیجیتال هیچ وقت تموم نمیشه حالا با ورود رقبا ممکنه روی بازار بقیه ی ارزها تاثیر بزاره ولی هیچ وقت صفر نخواهد شد ضعیف ها صفر میشن و از صحنه حذف خواهند شد ولی قوی ترها باقی میمونن و ادامه میدن قوی و ضعیف بودن هر ارز رو هم نوع کاربردش و روند استقبالش مشخص میکنه وسلام