اتحادیه اروپا: بدترین رکود اقتصادی بعد از جنگ جهانی دوم در پیش است

اتحادیه اروپا: بدترین رکود اقتصادی بعد از جنگ جهانی دوم در پیش است

یکی از مقامات ارشد اتحادیه اروپا اعلام کرد که این اتحادیه «وارد عمیق‌ترین بحران اقتصادی تاریخ خود شده است.»

به گزارش Decrypt، اتحادیه اروپا آخرین نهاد دولتی است که از همه‌گیریِ ویروس کرونا به عنوان پایه‌گذار فروپاشی اقتصادی یاد می‌کند. طبق آخرین بیانیه این سازمان، این همه‌گیری باعث وقوع بدترین رکود اقتصادی بعد از جنگ جهانی دوم می‌شود.

طبق گزارش آسوشیتد پرس، پائولو جنتیلونی، نخست‌وزیر سابق ایتالیا و مسئول فعلی امور اقتصادی اتحادیه اروپا، روز گذشته (چهارشنبه) در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت:

به خوبی واضح است که اتحادیه اروپا وارد عمیق‌ترین رکود اقتصادیِ تاریخ خود شده است.

اتحادیه اروپا نهادی متشکل از ۲۷ کشور اروپایی است که با یکدیگر منافع مشترکی را دنبال می‌کنند. این اتحادیه در سال ۱۹۹۳ تشکیل شد.

جنتیلونی همچنین گفت این بدترین «شوک اقتصادی از زمان رکود بزرگ (در آمریکا) است که برای آن آمادگی وجود نداشت.» این اظهارات در حالی بیان شد که طبق پیش‌بینی‌ها، رشد اقتصادی اتحادیه اروپا در سال جاری ۷.۴ درصد و در سال آینده ۶.۱ درصد کاهش پیدا می‌کند.

بیشتر میزان آسیب کرونا تاکنون خودش را نشان داده است. طبق داده‌های Finanso.se، بیکاری در اوج خود قرار دارد، میزان بدهی‌های دولتی در حال رکوردشکنی است و پنج بانک برتر اروپا ۴۰ درصد از ارزش بازار خود را در سه ماهه اول سال جاری میلادی از دست داده‌اند.

جنتیلونی گفت که این آسیب از نظر توزیع در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا «نامتوازن» خواهد بود. این یعنی بحران در کشورهای مختلف می‌تواند خفیف یا بسیار شدید باشد. کشورهایی مانند اسپانیا و ایتالیا که از نظر اقتصادی به گردشگری وابسته هستند و در میان کشورهایی با بدترین میزان ابتلا قرار دارند، بیشتر از سایرین آسیب‌پذیر هستند. همچنین کشورهایی که به قراردادهای کوتاه‌مدت کاری وابسته هستند، آسیب‌پذیر خواهند بود.

اتحادیه اروپا: بدترین رکود اقتصادی بعد از جنگ جهانی دوم در پیش است
گردشگری ایتالیا تحت تأثیر کرونا

احیای مجدد اقتصاد هم نامتوازن خواهد بود. جنتیلونی گفت:

سرعت احیای دوباره اقتصاد به شرایطی مانند سرعت برداشتن قرنطینه‌ها، اهمیت خدماتی مانند گردشگری در اقتصاد و منابع مالی هر کشور بستگی دارد.

به گفته جنتیلون، «اقدام قاطع و مشترکِ تمام کشورهای اروپایی» باعث کاهش نگرانی‌ها خواهد شد. با این حال، اتحادیه اروپا از یک نهاد متحد فاصله زیادی دارد. بریتانیا، یکی از ثروتمندترین اعضای اتحادیه اروپا، این اتحادیه را ترک کرده است؛ تصمیمی که قبل از بحران کرونا اتخاذ شد. از آن زمان تاکنون، هنوز قانون‌گذاران این اتحادیه در برنامه زمانی خود تجدیدنظر نکرده‌اند.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

2 دیدگاه
الیاس یاری
الیاس یاری
3 سال و 10 ماه قبل

کرونا تموم بشه ، ملت خودشونو تویه تفریح شادی و سفر و ... خفه میکنن ، دوباره اقتصاد چند برابر رشد میکنه :) . ی نمونه کوچیکش چه پرواز های سمت تایلند بشه :/

رضا
رضا
3 سال و 10 ماه قبل

به قول شاعر که میفرماید..... این نیز بگذرد برادر غم مخور... ?