00: 00: 00
رویدادها

Community Meeting

The B3 community holds a meeting every two weeks on a Wednesday at 2pm PST / 5pm EDT / 9pm GMT. Please visit discordapp.com/invite/SgzaPUc.


انجمن B3 هر دو هفته یکبار در یک روز چهارشنبه در ساعت ۲ بعد از ظهر PST / 5PM EDT / 21:00 GMT برگزار می شود. لطفا به diskordapp.com/invite/SgzaPUc مراجعه کنید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

Community Meeting

درباره نویسنده

Avatar

رویدادها

دیدگاه کاربران

avatar
  اشتراک  
اطلاع از